×
Ασφάλεια Website

Ασφάλεια: αναγκαία για κάθε site

Σήμερα, η online εξαπάτηση χρηστών, η υποκλοπή δεδομένων και η αποστολή spam και κακόβουλων ιών αυξάνονται και αφορούν τον καθένα μας.

Πλέον η υψηλή ασφάλεια είναι μονόδρομος κι εμείς σου παρέχουμε τα προϊόντα ασφάλειας που χρειάζεσαι: ευρεία γκάμα SSL Certificate, ειδική πιστοποίηση PCI Compliance και Anti spam για τα email σου.

Τι κερδίζεις με ένα ασφαλές website;

 • Ασφάλεια χρηστών

  Εγγυάσαι την ασφάλεια των επισκεπτών του site σου και των χρηστών email στο domain σου, προστατεύοντάς τους από κακόβουλο περιεχόμενο (ιούς, spam, malware).

 • Καλύτερη Κατάταξη

  Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν προβάδισμα στις ιστοσελίδες που λειτουργούν με SSL (σε ασφαλές περιβάλλον https://) και είναι απαλλαγμένες από κακόβουλο λογισμικό.

 • Ασφαλείς Συναλλαγές

  Πιστοποιείς σε επισκέπτες και Παρόχους συναλλαγών (τράπεζες, paypal κ.α.) την ασφάλεια του website σου. Αποκτάς την ηρεμία για να επικεντρωθείς στη δουλειά σου.

 • Αύξηση πωλήσεων

  Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι χρήστες επιλέγουν το site σου για τις αγορές τους, όταν είναι σίγουροι για την ταυτότητά σου και την ασφάλεια των στοιχείων τους.

Το καλάθι σου είναι άδειο

Αγόρασε ένα domain name, πακέτο hosting ή ένα ssl πιστοποιητικό στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το dnhost.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

ΑΠΟΔΟΧΗ