Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λήψη backup ενός domain στο Plesk

Δημιουργία backup του domain σας στο Plesk 11/10 Μπορείτε να πάρετε ένα αντίγραφο του website σας οποιαδήποτε στιγμή (πχ: πριν κάνετε μια αναβάθμιση στο Joomla/WordPress σας). Συνδεθείτε στο Plesk panel σας > επιλέξτε το domain σας (Manage Hosting) > πατήστε στην καρτέλα Websites & Domains > "Backup Manager"

Πατήστε στο κουμπί Back Up για να ρυθμίσετε τη λήψη του αντιγράφου ασφαλείας.

Στη σελίδα που θα ανοίξει, επιλέξτε το Domain configuration and content και από το κυλιόμενο μενού επιλογών στα δεξιά, επιλέξτε τι θέλετε να πάρετε backup:
(2) Όλες τις ρυθμίσεις & το περιεχόμενο του domain > backup όλες τις ρυθμίσεις, αρχεία, βάσεις και email του domain σας
(3) Όλες τις ρυθμίσεις & το περιεχόμενο του domain EKTOΣ από τα email > συνίσταται για backup πριν από αναβάθμιση WordPress/Joomla
(4) Μόνο τις ρυθμίσεις & τα περιεχόμενα των email σας >

Αν θέλετε το domain σας, να σταματήσει να λειτουργεί όσο παίρνετε το backup, επιλέξτε το Suspend domain until backup is completed.

Πατήστε στο κουμπί Back Up για να αρχίσει η δημιουργία του αντιγράφου backup του domain σας. Θα πάρετε το μήνυμα ότι η διαδικασία ξεκίνησε..

Πατώντας το Refresh θα δείτε το αρχείο του backup όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί.

Μόλις εμφανιστεί το αρχείο backup, μπορείτε: 1) να κατεβάσετε το backup στον Η/Υ σας για φύλαξη, πατώντας στο σύμβολο εκφόρτωσης στα δεξιά ή

2) να επαναφέρετε τα δεδομένα του backup, πατώντας στο όνομα του αρχείου backup. Αν θέλετε να σταματήσει να λειτουργεί το domain σας όσο επαναφέρετε το backup, επιλέξτε το Suspend domain until restoration task is completed.

 

Παρακαλώ να ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ τα αρχεία backup από το server μετά από τη λήψη/χρήση τους.