×

Προστάτευσε τα δεδομένα του domain σου με ID Protect

Το ID Protect είναι μια υπηρεσία που αποκρύπτει τα προσωπικά στοιχεία καταχώρισης του gTLD (.com, .net κτλ) σου στις δημόσιες αναζητήσεις WHOIS για το domain σου.

Έτσι, τα στοιχεία Κατόχου του domain (ονοματεπώνυμο, επωνυμία επιχείρησης, email, διεύθυνση, τηλέφωνο) δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης WHOIS στο διαδίκτυο και προστατεύεσαι από spammers και κακόβουλους χρήστες.

Πρόσθεσε ID Protect στο domain σου

Πότε χρειάζεται το ID Protect;

Χρειάζεται στα .COM;

H υπηρεσία διατίθεται για όλες τις διεθνείς καταλήξεις domain (gTLD'), δηλ.: .COM, .ORG, .BIZ, .INFO, .TV, .ME, .BIO, .CLUB, .TIPS κ.α. 380 καταλήξεις).


Χρειάζεται στα .EU;

Όχι, αλλά αν κατά την κατοχύρωση ενός .EU είχες συμπληρώσει και το πεδίο “Organization” (ενώ είσαι φυσικό κι όχι νομικό πρόσωπο) και δε θέλεις να εμφανίζονται δημόσια τα στοιχεία σου, στείλε μας ένα αίτημα απόκρυψης των στοιχείων σου, από το email κατόχου του domain.

Δημόσια εμφανίζονται τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο πεδίο Organization (στα στοιχεία κατόχου).


Χρειάζεται στα .GR;

Όχι, γιατί τα στοιχεία καταχώρισης είναι πάντα απόρρητα σύμφωνα με τον Κανονισμό και δεν επιτρέπεται να εμφανίζονται στην αναζήτηση WHOIS.


Δήλωνε πάντα πραγματικά και σωστά στοιχεία

Εάν έχεις σκεφτεί να δηλώσεις ψεύτικα στοιχεία στο gTLD σου, σε καμία περίπτωση μην το κάνεις, γιατί μπορεί να διαγραφεί από το Μητρώο ICANN!