×

Κατοχύρωσε το domain name σου στην DNHOST!

 • 480+ μοναδικές καταλήξεις domain

  Είτε χρειάζεσαι .com για διεθνή στόχευση, είτε .shoes για να αυξήσεις την συνάφεια του website σου, διάλεξε ανάμεσα σε πάνω από 480 καταλήξεις domain την καταλληλότερη για σένα.

 • Κλιμακωτές εκπτώσεις

  Όταν μας προτιμάς, κερδίζεις σημαντικά από τις κλιμακωτές εκπτώσεις μας. Όσα περισσότερα domain κατοχυρώνεις στην DNHOST τόσο χαμηλότερες τιμές απολαμβάνεις.

 • Δωρεάν Hosting & Email για πάντα!

  Με κάθε κατοχύρωση domain έχεις δωρεάν Hosting, Email & DNS ή μπορείς να φτιάξεις δωρεάν website με ένα πακέτο web hosting.

  Σταθερές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις

 • Άμεση υποστήριξη κατοχύρωσης

  Έμπειροι σύμβουλοι domain δίπλα σε κάθε βήμα σου για άμεση κατοχύρωση με 1 κλικ. Εμπιστεύσου τον καταχωρητή με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.

 • Φιλικό panel διαχείρισης

  Διαχειρίσου εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία κατοχύρωσης και τις ανανεώσεις του domain σου στο εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης που έχουμε δημιουργήσει για εσένα.

 • Απόλυτη ασφάλεια για τα domain σου

  Εμπιστεύσου τον πιο αξιόπιστο ελληνικό καταχωρητή για άμεση και ασφαλή πρόσβαση στη διαχείριση των domain σου και έγκυρες συμβουλές για κάθε ενέργεια ανανέωσης, αλλαγής στοιχείων και μεταβίβασης domain.

Νέα Domains! Κατοχυρώστε τα

Όλα ξεκινούν με ένα domain!

Κατοχύρωσε σήμερα ένα .GR Domain και απόκτησε πρόσβαση στο ελληνικό κοινό της επιχείρησης ή του οργανισμού σου.

Κι αν ψάχνεις το domain που πραγματικά θα σε ξεχωρίσει στον κλάδο δραστηριοποίηση σου, διάλεξε ανάμεσα σε πάνω από 480 domain αυτό που θα φτάσει την ιστοσελίδα σου στην κορυφή.

Δες όλα τα νέα TLD's

Συχνές ερωτήσεις για Domains

Τι είναι ένα domain name;
Ένα όνομα χώρου (πχ dnhost.gr) είναι η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας και αποτελείται από το όνομα (domain, π.χ.: dnhost) και την κατάληξη (TLD, π.χ.: .gr) που προσδιορίζει τη γεωγραφική προέλευση ή την ιδιότητα του site.
Ποιά η μέγιστη διάρκεια κατοχύρωσης;
Μπορείς να κατοχυρώσεις και να ανανέωσεις .gr domains από 2 έως 10 έτη και .eu, .com κτλ από 1 έως 10 έτη.
Πως να επιλέξω το “σωστό” domain name;

Πριν προχωρήσεις στην αγορά domain name σκέψου τα παρακάτω:

 • Nα είναι σύντομο, ξεκάθαρο στο πως γράφεται και εύκολο στην απομνημόνευση
 • Να περιέχει τις λέξεις-κλειδιά σου ή την περιοχή σου ή να είναι απλά η επωνυμία σου.
 • Να προσδιορίζει την περιοχή στην οποία βρίσκεσαι ή απευθύνεσαι.
 • Οι νέες καταλήξεις περιγράφουν ακριβώς το περιεχόμενο του ιστοτόπου σου, πχ handmade.shoes.
Ποιοί χαρακτήρες επιτρέπονται;
Επιτρέπονται λατινικοί και ελληνικοί χαρακτήρες (πχ εδώ.gr, ελληνικό.eu), αριθμοί και παύλες (πχ: 1,2,3, -). Δεν επιτρέπονται σύμβολα και σημεία στίξης (πχ: +, ?, &, *, % κτλ).
Πως πληρώνω και πότε θα λειτουργήσει το domain μου;
Πληρώνεις με ασφάλεια με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Το domain θα λειτουργήσει εντός 24 ωρών (αν δηλώσεις τους Nameservers του παρόχου hosting) από τη στιγμή της κατοχύρωσης.
Mπορώ να κατοχυρώσω ένα domain χωρίς hosting;
Μάλιστα, μπορείς να αγοράσεις ένα domain από πιστοποιημένο καταχωρητή, χωρίς πακέτο hosting, μόνο που έτσι απλά δεν θα εμφανίζεται τίποτα όταν κάποιος πληκτρολογήσει το domain σου. Στην DNHOST διαθέτουμε μια μεγάλη επιλογή από πακέτα hosting για όλες τις ανάγκες ώστε να μπορέσεις να εξασφαλίσεις τη συγκεκριμένη υπηρεσία μαζί με την αγορά του domain name σου εύκολα και άμεσα.
Tι είναι τα Premium domains;
Τα Premium domains είναι ονόματα χώρου με υψηλότερη αξία και κόστος από ότι τα συνηθισμένα. Μπορεί να είναι πιο σύντομα, απλά και ευκολομνημόνευτα από άλλα, να περιέχουν δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά, να αυξάνουν την αξία ή προβολή μιας εμπορικής επωνυμίας (brand), να θεωρούνται καλή επένδυση για όποιον σκοπεύει να τα πουλήσει αργότερα ή να έχουν ήδη αναγνωρισιμότητα και κίνηση (traffic).
Βρες το δικό σου Premium Domain στον πιο πλήρη κατάλογο Domain Names στην Ελλάδα.
Όλες οι συχνές ερωτήσεις για domains