×

Κατοχύρωσε το domain name σου στην DNHOST!

 • 413 καταλήξεις domain

  Είτε χρειάζεσαι .com για διεθνή στόχευση, είτε .shoes για να αυξήσεις την συνάφεια του website σου, επέλεξε ανάμεσα σε 413 καταλήξεις domain την καταλληλότερη για σένα.

 • Κλιμακωτές εκπτώσεις

  Mη ξεχνάς ότι κερδίζεις σημαντικά από τις κλιμακωτές εκπτώσεις μας. Όσα περισσότερα domain κατοχυρώνεις στην DNHOST τόσο χαμηλότερες τιμές απολαμβάνεις.

 • Δωρεάν Hosting & Email!

  Με κάθε κατοχύρωση domain έχεις δωρεάν Hosting, Email & DNS ή μπορείς να φτιάξεις δωρεάν website με ένα πακέτο web hosting.

Νέα Domains! Κατοχυρώστε τα

Domain names ακριβώς στα μέτρα σου!

To internet αλλάζει και πλέον έχεις πάνω από 413 νέα TLDs για να βρεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει! Αν δραστηριοποιείσαι, πχ στον τουριστικό κλάδο το .travel είναι ιδανική επιλογή.

Δες όλα τα νέα TLD's

Συχνές ερωτήσεις για Domains

Τι είναι ένα domain name;
Ένα όνομα χώρου (πχ dnhost.gr) είναι η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας και αποτελείται από το όνομα (domain, π.χ.: dnhost) και την κατάληξη (TLD, π.χ.: .gr) που προσδιορίζει τη γεωγραφική προέλευση ή την ιδιότητα του site.
Ποιά η μέγιστη διάρκεια κατοχύρωσης;
Μπορείς να κατοχυρώσεις και να ανανέωσεις .gr domains από 2 έως 10 έτη και .eu, .com κτλ από 1 έως 10 έτη.
Πως να επιλέξω το “σωστό” domain name;
 • Nα είναι σύντομο, ξεκάθαρο στο πως γράφεται και εύκολο στην απομνημόνευση
 • Να περιέχει τις λέξεις-κλειδιά σου ή την περιοχή σου ή να είναι απλά η επωνυμία σου.
 • Να προσδιορίζει την περιοχή στην οποία βρίσκεσαι ή απευθύνεσαι.
 • Οι νέες καταλήξεις περιγράφουν ακριβώς το περιεχόμενο του ιστοτόπου σου, πχ handmade.shoes.
Ποιοί χαρακτήρες επιτρέπονται;
Επιτρέπονται λατινικοί και ελληνικοί χαρακτήρες (πχ εδώ.gr, ελληνικό.eu), αριθμοί και παύλες (πχ: 1,2,3, -). Δεν επιτρέπονται σύμβολα και σημεία στίξης (πχ: +, ?, &, *, % κτλ).
Πως πληρώνω και πότε θα λειτουργήσει το domain μου;
Πληρώνεις με ασφάλεια με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Το domain θα λειτουργήσει εντός 24 ωρών (αν δηλώσεις τους Nameservers του παρόχου hosting) από τη στιγμή της κατοχύρωσης.
Mπορώ να κατοχυρώσω ένα domain χωρίς hosting;
Μάλιστα, μπορείς να αγοράσεις ένα domain, χωρίς πακέτο hosting, μόνο που έτσι απλά δεν θα εμφανίζεται τίποτα όταν κάποιος πληκτρολογήσει το domain σου.
Tι είναι τα Premium domains;
Τα Premium domains είναι προνομιούχα ονόματα χώρου με υψηλότερη αξία και κόστος από ότι τα συνηθισμένα. Μπορεί να είναι πιο σύντομα, απλά και ευκολομνημόνευτα από άλλα, να περιέχουν δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά, να αυξάνουν την αξία ή προβολή μιας εμπορικής επωνυμίας (brand), να θεωρούνται καλή επένδυση για όποιον σκοπεύει να τα πουλήσει αργότερα ή να έχουν ήδη αναγνωρισιμότητα και κίνηση (traffic).
Όλες οι συχνές ερωτήσεις για domains