Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάθηκαν τα emails απο το webmail μου

Είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο από μόνο του! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις πραγματικές κινήσεις που έγιναν από εσάς ή από συναδέλφους σας (χωρίς ίσως εσείς να το γνωρίζετε) και το Outlook κατ' επέκτασιν.

Τα εισερχόμενα email δεν μπορούν να διαγράφουν από μονά τους (αν δεν γίνουν κινήσεις διαγραφής ή ταξινόμησης από τον ίδιο τον χρήστη) άλλα το πολύ-πολύ να παρουσιάσουν ασυνήθιστη συμπεριφορά (πχ να κατεβαίνουν συνεχεία λόγω bug στο Outlook ή να μην μπορούν να ανοιχθούν επειδή το περιεχόμενο τους έχει αλλοιωθεί), Επίσης ούτε ο server από μόνος του διαγράφει αρχεία. θα σας συνιστούσαμε:

  • να ελέγξετε σχολαστικά όλους τους φακέλους του Outlook άλλα και του webmail σας προκείμενου να εντοπίσετε τα email αυτά
  • αν δεν εντοπίσετε τα email σας εκεί, να μας δώσετε το password του email λογ/σμού του οποίου τα περιεχόμενα αναζητάτε καθώς και όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχειά για τα 2 emails στα οποία αναφέρεστε (πιθανός αποστολέας, subject, χρόνος λήψης των email κλπ) προκείμενου να κάνουμε έλεγχους ή επαναφορά backup του email directory στο mailbox σας.

Τελος, παρακαλώ ενημερώστε μας αν γίνεται κάποια ανακατεύθυνση από το your-account@to-domain-sas.gr προς άλλη email διεύθυνση @to-domain-sas.gr ή email σε άλλο domain (πχ gmail.com, yahoo.gr κλπ) ή αν είναι πιθανόν τα email να έχουν κατεβεί σε αλλο Outlook σε άλλο γραφείο χωρίς να το γνωρίζετε πριν προλάβετε να τα κατεβάσετε εσείς στο δικό σας Η/Υ.