Μετάβαση στο περιεχόμενο

Free host - Διαχείριση free web hosting

Με κάθε κατοχύρωση ή μεταφορά domain, σου παρέχουμε ένα μικρό πακέτο υπηρεσίας Free Hosting. H διαχείριση του free hosting, γίνεται εύκολα μέσα από τον λογαριασμό σου στο site μας.

Ενεργοποίηση υπηρεσίας Free Hosting

Κάντε είσοδο στο My DNHOST κι επίλεξε το domain για το οποίο θέλεις να ενεργοποιήσεις το Free Hosting Έπειτα θα πατήσεις στην Επιλογή " Δωρεάν φιλοξενία " από το αριστερό menu.

 

Στη συνέχεια ενεργοποίησε τη δωρεάν φιλοξενία όπως φαίνεται παρακάτω.  

 

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα, που θα λέει ότι μέσα στην επόμενη ώρα (συνήθως σε λίγα λεπτά) θα είναι έτοιμη η υπηρεσία free web host. Αν κάνεις ένα refresh την σελίδα σου μετά από λίγο, θα δεις ότι πλέον θα εμφανίζονται τα στοιχεία για τη διαχείριση του δωρεάν πακέτου σου. Έτσι έχεις ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα, τα στοιχεία εισόδου και απευθείας σύνδεσμο για να μπείτε στον πίνακα ελέγχου του Free Host σου, το plesk. Επίσης έχεις τα στοιχεία για να ανεβάσεις μέσω FTP το site σου στο free web host πακέτου σου.

 

Απενεργοποίηση Free Web Host

Aνά πάσα στιγμή μπορείς να απενεργοποιήσεις το Free Web Hosting πακέτο σου. Επίλεξε το domain σου και πάτησε στην επιλογή  "Δωρεάν φιλοξενία" από το αριστερό menu και έπειτα θα επιλέξεις "OFF".  

Αμέσως μετά την ακύρωση του Free Web Host σου, μπορείς να αλλάξεις τους Name servers στο domain σου εάν θέλεις από την επιλογή "Στοιχεία domain" στο αριστερό menu.

Στη θέση του Free Host μπορείς πχ να αγοράσεις ένα εμπορικό πακέτο web hosting αν έχουν αυξηθεί οι ανάγκες σου για χώρο δίσκου, κίνηση δεδομένων και email. 

Σημείωσε ότι αν πάρεις ένα πακέτο hosting, θα πρέπει να μεταφέρεις τα αρχεία σου και να φτιάξεις το email λογ/σμό σου μέσα στο νέο πακέτο ή να μας ζητήσεις (μέσω email) να κάνουμε εμείς τη μεταφορά.