Μετάβαση στο περιεχόμενο

Reseller Hosting, Αλλαγή λογοτύπου - επιπλέον κουμπιά στο Plesk

Αν θέλετε να κάνετε στο πακέτο σας Reseller Hosting, αλλαγή λογοτύπου είναι αρκετά απλή διαδικασία. Για να βάλετε το δικό σας Λογότυπο στο Plesk των πελατών σας λοιπόν, συνδεθείτε στο Plesk κι από το Οριζόντιο Μενού επιλέξτε "Tools & utilities" και μετά "Panel Branding".

Αλλαγή λογότυπου Plesk (επάνω αριστερή γωνία)

Καταχωρήστε το δικό σας λογότυπο και οι πελάτες σας θα δουν αυτό αντί του αρχικού λογότυπου Plesk στον πίνακα πελατών. Χρησιμοποιήστε ένα αρχείο GIF, JPEG ή PNG για το λογότυπό σας, όχι μεγαλύτερο από 100kb για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο λήψης. Για να διασφαλίσετε ότι το λογότυπό σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε μια εικόνα ύψους 50 pixels.

Η διεύθυνση URL  στο link του λογότυπου

Κάντε το λογότυπό σας να οδηγεί σε έναν σύνδεσμο αν κάποιος κάνει κλικ πάνω του, πχ στον ιστότοπο της εταιρείας σας, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να ανοίγουν εύκολα τον ιστότοπο οποτεδήποτε βρίσκονται στον πίνακα πελατών.

Ο τίτλος των σελίδων του Plesk

Αφήστε τους πελάτες σας να δουν το όνομα της εταιρείας σας ή άλλο σχετικό κείμενο στις γραμμές τίτλου των προγραμμάτων περιήγησης όταν εργάζονται στον πίνακα πελατών. reseller hosting plesk branding

Επιπλέον κουμπιά Plesk

Αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον (προσαρμοσμένα) κουμπιά στο Plesk, τα οποία θα ανακατευθύνουν πχ στην ιστοσελίδα σας ή σε άλλες URL διευθύνσεις, τότε από το "Tools & utilities" > πατήστε στο "Custom Buttons".

Αλλαγή προβολής Plesk

Ανάλογα με τους στόχους σας, το Plesk παρέχει δύο διαφορετικές views/προβολές, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, όταν εργάζεστε με το Plesk:

Επιλέξτε Service Provider εάν χρησιμοποιείτε Plesk για την πώληση υπηρεσιών web hosting.

Επιλέξτε Power User εάν χρησιμοποιείτε το Plesk για δικές σας ανάγκες, για παράδειγμα, για να διαχειριστείτε τους δικούς σας ιστότοπους, λογαριασμούς email και άλλες υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις προβολές στο

Interface Views

(προβολές διεπαφής).

Για να αλλάξετε γρήγορα την προβολή σας, μεταβείτε στο My Profile > Interface Preferences και επιλέξτε την επιθυμητή προβολή του Plesk σας.

Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα την προβολή διεπαφής κάνοντας κλικ στην επιλογή Change View στο κάτω αριστερό τμήμα της σελίδας (αν είστε συνδεδεμένος σαν Administrator (διαχειριστής).

reseller hosting - change view