Μετάβαση στο περιεχόμενο

Web hosting και καλύτερη κατάταξη σε Μηχανές Αναζήτησης

Τρέχουσες έρευνες δείχνουν ότι το 68% των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας, την εγκαταλείπουν αν φορτώνει πολύ αργά αλλά επίσης η ίδια έρευνα αποκαλύπτει επίσης, ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων θεωρούν ότι το website τους είναι αρκετά γρήγορο! Οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing & Yahoo) έχουν διαπιστώσει ότι οι γρήγορες ιστοσελίδες δημιουργούν πιο ικανοποιημένους πελάτες κι ως εκ τούτου, επιβραβεύουν τη γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδων δίνοντάς τους καλύτερη βαθμολογία. Εκπρόσωπος της Google πρόσφατα δήλωσε δημόσια ότι «η γρήγορη ιστοσελίδα θα ταξινομηθεί καλύτερα στα αποτελέσματα (αυτό ισχύει και για τις διαφημίσεις ιστότοπων)».

Σχέση Web Hosting και SEO

Σύμφωνα με έρευνα της Google φαίνεται η άμεση σχέση μεταξύ της ταχύτητας φόρτωσης μιας ιστοσελίδας των οικονομικών αποτελεσμάτων για τον κάτοχο του site:

  • 0,5 δευτερόλεπτα καθυστέρηση στην φόρτωση μιας ιστοσελίδας, οδήγησε σε μείωση της κίνησης του website κατά 20% και
  • 30% αύξηση στην ταχύτητα φόρτωσης ενός ιστότοπου, οδήγησε σε αύξηση κατά 30% σε πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μηχανικοί μας έχουν αναπτύξει servers φιλικούς με το SEO με την εγγύηση ότι το website σας θα εξυπηρετείται πολύ πιο γρήγορα από τους servers μας και ότι θα διακινείται διαμέσου του πιο γρήγορου hosting δικτύου στην Ευρώπη.

To γρήγορο web hosting μετράει πολύ

Στους ανθρώπους και στις μηχανές αναζήτησης δεν αρέσει να περιμένουν να φορτώσει μια αργή ιστοσελίδα. Μην τους κάνετε να περιμένουν! Καλέστε σήμερα κιόλας στο 210 953 6767 τους ειδικούς στο web hosting, για να συζητήσετε πώς η dnHost μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας και να ωθήσει την επισκεψιμότητά σας. Για να βελτιώσετε το χρόνο φόρτωσης του website σας:

  • Χρησιμοποιήστε λιγότερες και πιο γρήγορες ανακατευθύνσεις
  • Μην χρησιμοποιείτε ενδιάμεσες σελίδες στο site σας
  • Συμπιέστε το μέγεθος των σελίδων σας
  • Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του ιστότοπού σας ή με τον πάροχο φιλοξενίας web hosting σας για να συζητήσετε και άλλες δυνατότητες (πχ μεταφορά κι αναβάθμιση του forum ή του eshop σας από shared web hosting σε VPS hosting ή σε dedicated server).

SEO Web hosting με τεχνολογίες αιχμής

Στην DNHOST, η φιλοξενία ιστοσελίδων γίνεται στο ταχύτερο web hosting Δίκτυο της Ευρώπης και όλο το εύρος σύνδεσης (bandwidth) του δικτύου, χρησιμοποιείται μόνο για το web hosting και όχι για παροχή internet (DSL, ISDN κλπ), όπως γίνεται πχ με πολλούς Ελληνικούς παρόχους internet. Επίσης, η αξιοπιστία που προσφέρει το όνομα της dnHost και της DELL στη διάθεση μόνο των κορυφαίων ποιοτικά μηχανημάτων για την κατασκευή web hosting servers και της εγγύησης αντικατάστασης υλικού εντός μιας ώρας (μάλιστα η αλλαγή γίνεται συχνά πριν καν αποτύχει τελείως το υλικό). Έτσι οι hosting server μας είναι πάντα online και δεν υπάρχει ο κίνδυνος οι crawlers των μηχανών αναζήτησης να μην βρουν τις σελίδες σας οnline. Aκόμη, έχουμε επενδύσει στο καλύτερο λογισμικό web server προκειμένου να παρέχουμε πάρα πολύ γρήγορο, αξιόπιστο κι ασφαλές web hosting, έχοντας εγκαταστήσει σε όλους τους servers μας, τον LiteSpeed web server, που είναι έως και 6 times ταχύτερος από τον Apache.  

15 σημεία υπεροχής του Hosting μας για το SEO σας

Τα παρακάτω σημεία υπεροχής των υπηρεσιών web hosting, reseller hosting και semi-dedicated hosting (μερικά παρέχονται σαν standard και άλλα σαν add-ons στα VPS hosting και Dedicated servers πακέτα μας), εξασφαλίζουν τη μέγιστη διαθεσιμότητα (uptime), εύρυθμη και ταχύτατη φόρτωση και λειτουργία των ιστοσελίδων σας, άρα και καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης:

  1. Οι υψηλότεροι πόροι ανά domain! Απόλαυσε τους περισσότερους πόρους ΑΝΑ domain, από κάθε άλλο shared hosting: 768MB RAM, 2.4GHz CPU, 5ΜΒ/s Ι/Ο.
  2. Κορυφαίο Enterprise hardware Πανίσχυροι Dell servers με 64 Intel Xeon Gold 6130 cores και Intel DC SSD δίσκους σε RAID 10, για κορυφαία ταχύτητα & ασφάλεια.
  3. Δίκτυο GR-IX με 100% uptime Αστραπιαίες ταχύτητες φόρτωσης μέσω του δικτύου οπτικών ινών πολλαπλών συνδέσεων της Lamda Hellix (κόμβος του GR-IX).
  4. LiteSpeed με QUIC+HTTP/2 Ο καλύτερος web server στον κόσμο με HTTP/2 και QUIC, για 90 φορές ταχύτερο site από ότι με Apache ή NGINX.
  5. LSCache για WordPress, Joomla κ.α. Εξειδικευμένα, δωρεάν caching plugins για το πιο γρήγορο WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, PrestaShop που είχες ποτέ!
  6. CloudLinux OS με CageFS & LVE To ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα για απόλυτη προστασία του συστήματος αρχείων από καταχρήσεις πόρων ή ευπαθειών.
  7. Βραβευμένο Ελληνικό Datacenter Φιλοξενία στο πολυβραβευμένο κορυφαίο βαλκανικό Datacenter της Lamda Hellix, με Ν+1 πολυ-εφεδρική υποδομή.
  8. Ελληνική IP για SEO Ελληνική IP διεύθυνση και τοποθεσία server για καλύτερη ταχύτητα και κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
  9. Τριπλή προστασία από hacking Honeypots, Web Application Firewalls & Patching που κόβουν όλα τα brute force attacks, hackers, malware & phishing.
  10. Τριπλή απώθηση DDOS επιθέσεων Το δίκτυό μας ελέγχει & κόβει αυτόματα τυχόν εισερχόμενα μεγάλης κλίμακας DDOS attacks και τα firewalls μας τα εξερχόμενα!
  11. Δωρεάν καθαρισμός malware Εντελώς δωρεάν αυτόματη ανίχνευση και καθαρισμός malware με τρία διαφορετικά συστήματα antivirus & antimalware.

  Έτσι εσείς, οι επισκέπτες σας αλλά και τα ρομπότ των μηχανών αναζήτησης, έχετε πρόσβαση στο website σας πολύ γρηγορότερα και κάθε στιγμή της ημέρας, βοηθώντας στην καλύτερη κατάταξη όταν κάποιος ψάχνει για λέξεις-κλειδιά σχετικά με την ιστοσελίδα σας!