Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαθεσιμότητα υπηρεσιών παρόχων web services

Διαθεσιμότητα υπηρεσιών παρόχων web services (Hosting, CDN, DNS, ISP's)

Στην DNHOST, 20 χρόνια τώρα προσπαθούμε να παρέχουμε τουλάχιστον 99,9% διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας και άμεση τεχνική υποστήριξη όλη την εβδομάδα.

Παρ' όλα αυτά, απρόοπτα που μπορούν να επηρεάσουν τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων και email, συμβαίνουν, όπως συμβαίνουν παντού.

Φυσικά δεν είμαστε η μόνη εταιρία στην οποία μπορούν να συμβούν ατυχίες και μάλιστα σε σύγκριση με τους μέσους όρους της βιομηχανίας του internet, τα πάμε πολύ καλά στο χρόνο επίλυσης προβλημάτων.

Μεγάλες εταιρίες & κολοσσοί του διαδικτύου (google, facebook, twitter, ISP's και μεγάλοι πάροχοι hosting) που έχουν στη διάθεση τους εκατοντάδες τεχνικούς & πρακτικά απεριόριστους χρηματικούς πόρους στην κατοχή τους, αντιμετωπίζουν συχνά τεχνικά

ζητήματα για ώρες ακόμα και ημέρες και συνήθως σε πολύ μεγαλύτερη έκταση από αυτά που έχουμε αντιμετωπίσει εμείς.

Περισσότερα στοιχεία για το downtime παρόχων υπηρεσιών internet δείτε στο: http://iwgcr.org/wp-content/uploads/2014/03/downtime-statistics-current-1.3.pdf

Ο μεγαλύτερος πλέον κίνδυνος για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών κάθε παρόχου internet είναι οι κακόβουλες ενέργειες και ειδικά οι DDOS επιθέσεις, που αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο παγκοσμίως.

Tο 2014 αυξήθηκαν κατά 50% σε σχέση με το 2013 και το μέγεθός τους αυξάνεται συνεχώς (100-200Gbps μέγιστο 400Gbps!). Δείτε τις επιθέσεις DDOS σε πραγματικό χρόνο:

Έτσι, όπως κάθε άλλος αξιόπιστος πάροχος, έτσι στην DNHOST λαμβάνουμε συνεχώς μέτρα για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα (μεγαλύτερες & συχνότερες επιθέσεις ddos & malware κτλ) και να παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας και διαθεσιμότητας στο δίκτυό μας.