Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mεταφορά hosting στη DNHOST χωρίς διακοπή λειτουργίας site

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής: Κατεβάστε όλα τα αρχεία του site σας από τον παλιό σας server και ανεβάστε τα με FTP στο νέο σας λογαριασμό στην dnHost.

Πρέπει να μεταφέρετε και τις βάσεις δεδομένων που τυχόν χρησιμοποιείτε.

Στο email ενεργοποίησης λογαριασμού υπάρχουν όλα τα στοιχεία και οδηγίες για να συνδεθείτε στο Plesk control panel από όπου θα δημιουργήσετε το domain σας, τα email και τις βάσεις δεδομένων σας μέσα στο πακέτο φιλοξενίας σας και θα ρυθμίσετε τη σύνδεση με FTP στο domain σας.

Αφού μεταφέρετε τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων, μπορείτε να ελέγξτε αν το site σας λειτουργεί κανονικά στο server μας.

Μπείτε στο Plesk και δημιουργήστε τα email accounts που χρησιμοποιείτε στον προηγούμενο πάροχο φιλοξενίας σας.

Αλλάξτε τους name servers του domain σας και βάλτε αυτούς που σας έχουμε στείλει με το email ενεργοποίησης λογαριασμού hosting.

Τους nameservers θα τους αλλάξετε μέσα από το Control Panel της εταιρίας στην οποία έχετε κατοχυρώσει το domain name σας.

Αφού αλλάξατε τους nameserver θα χρειαστεί 3-24 ώρες για να αρχίσει να ανοίγει το site σας από τους servers της dnHost. Στο διάστημα αυτό, το site σας θα συνεχίσει να ανοίγει κανονικά από τον παλιό server.

Όταν περάσουν 48 με 72 ώρες μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στον παλιό πάροχο hosting.

Θυμηθείτε πως για ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του site σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της dnHost.

Είναι πολύ σημαντικό να μην ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στην άλλη εταιρία hosting έως ότου ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να κάνουμε δωρεάν τη μεταφορά του site σας στους servers μας!