Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στατιστικά επισκεψιμότητας website

Για να ενεργοποιήσετε τις στατιστικές ιστού ή να αλλάξετε την εφαρμογή στατιστικών στοιχείων ιστού, μεταβείτε στις τοποθεσίες Websites & Domains > Hosting Settings και στο μενού Web Statistics επιλέξτε το λογισμικό στατιστικών στοιχείων ιστού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την προβολή γραφικών αναφορών και διαγραμμάτων στους επισκέπτες του ιστότοπου.

Για να προβάλετε τα στατιστικά στοιχεία ιστού, μεταβείτε στις Websites & Domains > Web Statistics.

Στα πακέτα hosting που παρέχουμε σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε άμεσα και εύκολα στατιστικά για το site σας, με δύο δωρεάν προγράμματα, το AWStats και το Webalizer.

Αν είστε απαιτητικός χρήστης και χρειάζεστε ένα πιο επαγγελματικό και αναλυτικό πρόγραμμα στατιστικών και analytics, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διάφορα εναλλακτικά προγράμματα στατιστικών επισκεψιμότητας site.

Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε στατιστικά στοιχεία ιστού ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες, αυτό πιθανότατα υποδεικνύει ότι δεν έχουν ακόμα δημιουργηθεί για τον συγκεκριμένο τομέα. Το πιθανότερο είναι ότι ο τομέας έχει δημιουργηθεί πρόσφατα ή έχουν ενεργοποιηθεί οι στατιστικές ιστού. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες ξανά μετά από 24 ώρες. Εάν δεν εμφανίζονται στατιστικά στοιχεία ιστού, επικοινωνήστε μαζί μας.