Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι υποχρεώσεις έχω σαν πελάτης των υπηρεσιών σας;

Σαν πελάτης της dnHost, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Οφείλετε όμως να έχετε διαβάσει και να έχετε αποδεχτεί (αυτό γίνεται κατά την παραγγελία των υπηρεσιών μας) τους Όρους Χρήσης των υπηρεσιών μας.

Η εκμάθηση των λειτουργιών του Plesk Control Panel και πχ του Outlook Epxress, είναι αποκλειστικά υποχρέωση του πελάτη. Η dnHost παρέχει την υπηρεσία ως έχει, χωρίς άλλη υποχρέωση πέραν της καλής λειτουργίας του.

Υποτίθεται ότι έχετε τις βασικές γνώσεις σε θέματα Η/Υ, html και Internet και τη διάθεση να μάθετε νέα πράματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που σας παρέχουμε (γνωσιολογική βάση, εγχειρίδια χρήσης, οδηγοί video κλπ).

Η dnHost ΔΕΝ παρέχει εκπαίδευση στη χρήση του Plesk Control Panel αλλά Άριστη και Άμεση τεχνική Υποστήριξη σε περιπτώσεις προβλημάτων ή ανάγκης επέμβάσής μας.

Σαν Webmaster οφείλετε να εξοικειωθείτε με τις απλές διεργασίες που παρέχει το Plesk και να αναβαθμίζετε με τις τελευταίες εκδόσεις και fixes τις web εφαρμογές forum, CMS, e-mail forms και λοιπά scripts, που τρέχουν στο site σας.