Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδηγίες για κλείδωμα του διαχειριστικού του Wordpress σας

Για να αποφύγετε την παραβίαση ή καθυστερήσεις (ακόμη και ολική αδυναμία) στη φόρτωσή του site σας λόγω εντατικών κακόβουλων προσπαθειών σύνδεσης στο WordPress, σας προτείνουμε να υλοποιήσετε άμεσα το κλείδωμα της σελίδας σύνδεσης στο WordPress σας με κωδικό πρόσβασης:

1. Φτιάξτε (ή τροποποιήστε αν υπάρχει ήδη) ένα αρχείο .htaccess στο φάκελο του WordPress σας* και προσθέστε τον παρακάτω κώδικα μετά το τέλος όλων γραμμών που υπάρχουν ήδη στο αρχείο:

# Protect wp-login <Files wp-login.php> AuthUserFile "/var/www/vhosts/my-domain.gr/httpdocs/.htpasswd" AuthName "Private access" AuthType Basic Require valid-user </Files>

====>> Προσοχή: Αντί για "my-domain.gr" γράψτε το δικό σας domain!

===>> Μπορείτε να βάλετε το .htpasswd σε όποιο φάκελο θέλετε εσείς. ===>> Υποθέτουμε ότι το WordPress είναι εγκατεστημένο στον κεντρικό φάκελο του domain σας (/httpdocs).

2. Έπειτα, μπείτε στο http://www.htaccesstools.com/htpasswd-generator/ και συμπληρώστε το username και το password με τα οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση στη σελίδα εισόδου του WordPress σας. 

Το αποτέλεσμα θα πρέπει να το εισάγετε στο αρχείο .htpasswd (αν δεν υπάρχει ήδη, δημιουργήστε το), μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του WordPress σας (πχ /httpdocs) ή όπου αλλού θέλετε εσείς.

Aν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να υλοποιήσετε το παραπάνω μέτρο προστασίας, θα αναλάβουμε εμείς το κλείδωμα της σελίδας εισόδου στο WordPress σας αρκεί να μας στείλετε ένα email με το αίτημά σας!