Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενεργοποίηση https:// σε Magento 1.9 και 2

Ενεργοποίηση του https:// για το Magento 2

Συνδεθείτε στο διαχειριστικό του Magento σαν administrator.

Στην αριστερή κάθετη στήλη επιλογών πατήστε στο STORES και έπειτα στο Configuration. Κάτω από το GENERAL, πατήστε στο Web και από εκεί στο Base URLs (Secure).

Για να κάνετε όλες τις σελίδες του storefront διαθέσιμες μέσω https://, στο Use Secure URLs του πεδίου Storefront list, επιλέξτε Yes. Εξ' ορισμού το Magento χρησιμοποιεί το SSL για όλες τις σελίδες όπου οι πελάτες υποβάλλουν ευαίσθητα δεδομένα (πχ σελίδες εισόδου και εγγραφής). Όταν αυτή η επιλογή ενεργοποιηθεί το https:// θα ενεργοποιηθεί για όλες τις σελίδες.

Για να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση στο διαχειριστικό περιβάλλον μέσω https://, στο Use Secure URLs του πεδίου Admin list, επιλέξτε Yes. Πατήστε στο κουμπί Save Config πάνω δεξιά και το SSL θα ενεργοποιηθεί στο Magento 2 σας.

Ενεργοποίηση https:// σε Magento 1.9

Συνδεθείτε στο διαχειριστικό του Magento σαν administrator. Στο μενού στην κορυφή του διαχειριστικού πατήστε στο System και μετά στο Configuration.

Στην αριστερή στήλη υπό το GENERAL πατήστε στο Web και πατήστε στο Secure.

Για να κάνετε όλες τις σελίδες του storefront διαθέσιμες μέσω https://, στο Use Secure URLs του πεδίου Frontend list, επιλέξτε Yes. Εξ' ορισμού το Magento χρησιμοποιεί το SSL για όλες τις σελίδες όπου οι πελάτες υποβάλλουν ευαίσθητα δεδομένα (πχ σελίδες εισόδου και εγγραφής). Όταν αυτή η επιλογή ενεργοποιηθεί το https:// θα ενεργοποιηθεί για όλες τις σελίδες.

Για να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση στο διαχειριστικό περιβάλλον μέσω https://, στο Use Secure URLs του πεδίου Admin list, επιλέξτε Yes. Πατήστε στο κουμπί Save Config και το SSL θα ενεργοποιηθεί στο Magento 1.9  σας.