Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδηγίες Site Builder Site Pro σε Video

Κατασκεύασε εύκολα και γρήγορα το Website σου με τη σειρά video οδηγιών της DNHOST στα ελληνικά. 


Μάθε βήμα-βήμα πως θα ανεβάσεις το περιεχόμενο σου και πως θα διαμορφώσεις την εμφάνισή του με ένα από το 200+ responsive designs. Κι όλα αυτά πάντα στο φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης του Website Builder Site Pro που μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν σε όλα τα πακέτα Web Hosting της DNHOST.

Δώσε φτερά στη δημιουργικότητα σου και ξεκίνα σήμερα την κατασκευή του δικού σου website.

Δημοσίευση Site με λίγα κλικ

1.1 Ξεκίνα το δικό σου Website

Δημιούργησε εύκολα και γρήγορα το δικό σου website με τα 200+ σύγχρονα templates του WebSite Builder Site Pro.

1.2 Online Site σε 2 λεπτά

Δημοσίευσε το δικό σου website σε μόλις 2 λεπτά με τα επαγγελματικά και εύχρηστα templates του Website Builder Site Pro.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

2.1 Διαμόρφωση Αρχικής Σελίδας

Δες με απλά βήματα πως μπορείς να προσαρμόσεις τα στοιχεία της αρχικής σελίδας και να ανεβάσεις το περιεχόμενο σου με το Website Builder Site Pro.

2.2 Responsive Σχεδιασμός Site

Παρουσίασε το site σου στις ιδανικές διαστάσεις σε desktop, tablet και mobile με τα responsive εργαλεία του Website Builder Site Pro.

2.3 Επεξεργασία Header & Footer

Διαμόρφωσε το μοναδικό header & footer κάθε σελίδας του website σου με στο φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον του Website Builder Site Pro.

2.4 Προσθήκη Περιεχομένου Site

Πρόσθεσε και διαχειρίσου τα κείμενα, τις εικόνες και το σύνολο του περιεχομένου του website σου με την ευκολία της drag & drop λειτουργικότητας του Website Builder Site Pro.

2.5 Προσθήκη Google Map

Ενσωμάτωσε λειτουργικούς Google Map σε κάθε σελίδα του website σου εύκολα και γρήγορα με το Website Builder Site Pro.

2.6 Προσθήκη Φόρμας Επικοινωνίας

Πρόσθεσε με λίγα κλικ φόρμες επικοινωνίας με το κοινό σου στις σελίδες του site σου με το Website Builder Site Pro.

2.7 Δημοσίευση Site

Βγάλε online το website σου και ρύθμισε το main menu και τους εσωτερικούς συνδέσμους τους με τον εύχρηστο editor του Website Builder Site Pro.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

3.1 Προσθήκη Σελίδας Eshop

Πρόσθεσε με λίγα κλικ μια πλήρως λειτουργική σελίδα eshop στο website σου και ξεκίνα το e-commerce ταξίδι σου με το Website Builder Site Pro.

3.2 Προσθήκη Προϊόντων Eshop

Ανέβασε και επεξεργάσου τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου στο φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης του Website Builder Site Pro.

3.3 Μεταφορικά, Φόροι & Εκπτωτικά Κουπόνια

Παραμετροποίησε μέσα σε λίγα λεπτά όλες τις επιλογές εξόδων μεταφοράς, ΦΠΑ και φτιάξε μοναδικά εκπτωτικά κουπόνια για το eshop σου με το Website Builder Site Pro.

3.4 Διαχείριση Αποθέματος Eshop

Ενημέρωσε και διαχειρίσου τα αποθέματα των προϊόντων του ηλεκτρονικού σου καταστήματος γρήγορα και χωρίς δυσκολία με το Website Builder Site Pro.

3.5 Τιμολόγια & Τρόποι Πληρωμής

Ενημέρωσε και διαχειρίσου τα αποθέματα των προϊόντων του ηλεκτρονικού σου καταστήματος γρήγορα και χωρίς δυσκολία με το Website Builder Site Pro.

3.6 Δημοσίευση Eshop

Έλεγξε όλες τις λειτουργίες του eshop σου, βελτιστοποίησε την εμφάνισή του σε όλες τις οθόνες και ξεκίνα να πουλάς online με το Website Builder Site Pro.

Διαμόρφωση Δομής Ιστοσελίδων & SEO

4.1 Επεξεργασία Site Menu

Κατασκεύασε το διαδραστικό menu του website μέσα σε λίγα λεπτά με το Website Builder Site Pro.

4.2 Επεξεργασία Δομής & Στοιχείων Site

Διαμόρφωσε τη δομή των ιστοσελίδων σου και προσάρμοσε την εμφάνιση όλων των στοιχείων τους με λίγα κλικ χρησιμοποιώντας το Website Builder Site Pro.

4.3 SEO Σελίδων Site

Βελτιστοποίησε το SEO των σελίδων σου και φτάσε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης με τις Search Engine Optimization ρυθμίσεις που σου προσφέρει ο Website Builder Site Pro.