Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτόματες ενημερώσεις στο WordPress

Στο WordPress 3.7 εισήχθη μια νέα λειτουργία στην κύρια λειτουργία της εφαρμογής - οι αυτόματες ενημερώσεις. Αυτός ο οδηγός εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα auto-updates, πώς να τα ρυθμίσετε και πώς να απενεργοποιήσετε εντελώς την αυτόματη ενημέρωση του WordPress σε περίπτωση που θέλετε να τα χειριστείτε χειροκίνητα.

Προεπιλεγμένη ρύθμιση αυτόματης ενημέρωσης

Από προεπιλογή, από την έκδοση 3.7 και παραπάνω, ο ιστότοπος WordPress θα αναβαθμιστεί όταν θα κυκλοφορήσει μια νέα δευτερεύουσα ενημερωμένη έκδοση ή μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι, εάν είστε στο WordPress 3.7.0 και η έκδοση 3.7.1 κυκλοφορήσει, η εφαρμογή θα προχωρήσει αυτόματα. Αν όμως κυκλοφορήσει το WordPress 3.8 (βασική έκδοση), θα πρέπει να το ενημερώσετε χειροκίνητα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις σημαντικές ενημερώσεις

Αν θέλετε τα αυτόματα μηνύματα WordPress να χειριστούν και τις βασικές ενημερώσεις πυρήνα, θα πρέπει να προσθέσετε μια μόνο γραμμή διαμόρφωσης. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το αρχείο wp-config.php στον ριζικό φάκελο της εγκατάστασης του WordPress και προσθέστε αυτήν τη γραμμή σε αυτό:

define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', true);

Πώς να ενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις των plugins

Αν θέλετε να ενημερώνονται αυτόματα τα plugins σας από το WordPress όταν απελευθερώνεται μια νέα έκδοση, θα πρέπει να προσθέσετε μια γραμμή στο αρχείο wp-config.php, παρόμοια με την παραπάνω. Αυτή τη φορά, ωστόσο, χρησιμοποιείται ένα φίλτρο για την ενεργοποίηση της αυτόματης προσθήκης plugin:

add_filter( 'auto_update_plugin', '__return_true' );

Πώς να ενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις θεμάτων

Εάν θέλετε το WordPress να χειρίζεται τις ενημερώσεις θεμάτων, χρειάζεστε μια άλλη γραμμή που προστέθηκε στο αρχείο wp-config.php:

add_filter( 'auto_update_theme', '__return_true' );

Προσοχή: Αυτό θα λειτουργήσει μονό αν το θέμα σας μεταφορτωθεί από το επίσημο αποθετήριο του WordPress. Αν χρησιμοποιείτε ένα θέμα που πληρώνετε για παράδειγμα, ή έχετε κατεβάσει το θέμα σας από τον ισότοπο ενός σχεδιαστή, δεν θα ενημερωθεί αυτόματα όταν κυκλοφορήσει νέα έκδοση.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις πυρήνα, αλλά να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις plugins και themes

Αν θέλετε να σταματήσετε τις αυτόματες αναβαθμίσεις του πυρήνα του WordPress, αλλά να τις ενεργοποιήσετε για τα plugins ή / και τα θέματα σας, μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις γραμμές στο αρχείο wp-config.php:

define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false );

add_filter( 'auto_update_plugin', '__return_true' );

add_filter( 'auto_update_theme', '__return_true' );

Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως τις αυτόματες ενημερώσεις WordPress Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς το WordPress auto updates, ανοίξτε το αρχείο wp-config.php και προσθέστε αυτήν τη γραμμή σε αυτό:

define( 'AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', true );

Προσοχή: Αν απενεργοποιήσετε πλήρως τις αυτόματες ενημερώσεις WordPress, αυτό θα απενεργοποιήσει και τα πρόσθετα, τα θέματα και τις αυτόματες ενημερώσεις πυρήνων, χωρίς να γνωρίζει ποιες διαμορφώσεις έχετε δημιουργήσει για θέματα ή πρόσθετα.