Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταφορά blog από το wordpress.com στην dnhost

Μπορείτε να μεταφέρετε το blog και το domain name σας από το wordpress.com στην dnHOST ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:

1. Στο WordPress.com blog σας, πηγαίνετε στo Tools → Export και κατεβάστετο XML (WXR) αρχείο στον υπολογιστή σας.

2. Στο νέο σας πακέτο hosting, εγκαταστήστε το Wordpress σύμφωνα με αυτό το άρθρο και αναβαθμίστε το στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση. 3. Στο νέο σας blog, επιλέξτε Tools → Import → WordPressκαι εκφορτώστε το αρχείο που κατεβάσατε πριν. Αφού ανέβει το αρχείο, επιλέξτε το "Download & import file attachments".

Tα βίντεο που έχετε ανεβάσει στο WordPress.com δεν μπορούν να μετακινηθούν μέσω της παραπάνω διαδικασίας εισαγωγής-εξαγωγής. 

Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα υπάρχοντα βίντεο μέσω του plugin "VideoPress", το οποίο παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να διαχειριστείτε και να ενσωματώσετε τα βίντεο που φιλοξενούνται στο WordPress.com.

3. Για να μεταφέρετε το domain name που καταχυρώσατε από το WordPress.com, θα πρέπει να έχουν περάσει 60 ημέρες από την αρχική καταχώρησή του. 

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να ξεκλειδώσετε το domain σας και να παραλάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain σας (EPP Code). Έπειτα ακολουθήστε το άρθρο για την Μεταφορά .com, .net, .org domain names στην Dnhost

Αν δεν έχουν περάσει ακόμη 60 ημέρες, μπορείτε να αλλάξετε τους nameservers του domain σας και να βάλετε τους δικούς μας. Μετά τις 60 ημέρες ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία.