Μετάβαση στο περιεχόμενο

Free antivirus download για τον Η/Υ σας

Aν ψάχνετε ένα δωρεάν, free antivirus, υπάρχει μια μεγάάάλη ποικιλία από δωρεάν επιλογές.

Οι παρακάτω εκδόσεις antivirus διατίθενται δωρεάν, ενώ για πληρέστερη προστασία και έλεγχο μπορείτε να δοκιμάσετε ή να αγοράσετε μια από τις πλήρεις εκδόσεις τους.

Avira AntiVir Personal Free Antivirus

  Το Aviraείναι πολύ δημοφιλές free antivirus παρέχει προστασία στον Η/Υ σας από viruses, worms, Trojans και dialers. Α-Βίρα τις άγκυρεες! http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus    

Avast! Free Antivirus

 

Το Avast! είναι ένα δωρεάν antivirus και anti-spyware μαζί και όπως λέει, είναι το πιο γρήγορο απ'ολα!

Το χρυσό μου!

http://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download

 

AVG Anti-Virus Free Edition

Προστασία από viruses, spyware και από κακόβουλες ιστοσελίδες με τεχνολογίες όπως τα Social Networking Protection, Protective Cloud Technology and Smart Scanning με το AVG Free Antivirus Download πρόγραμμα.

ΟΜG!

http://free.avg.com/ww-en/download-free-antivirus

   

Comodo Antivirus 2011

 

ToComodo AV διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία Defense+ (Default Deny Protection™ και Auto Sandbox Technology™) που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες μόλυνσης του υπολογιστή σας από ιούς.

Δρακόντεια ασφάλεια!

http://antivirus.comodo.com/antivirus.php

   

Microsoft Security Essentials

Το Microsoft Security Essentials παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο προφυλάσσοντας από ιούς, spyware και αλλά κακόβουλα προγράμματα, χωρίς να σας ενοχλεί και να βαραίνει τον η/υ σας.

Να και κάτι δωρεάν από την MS!

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5201

 

Panda Cloud AntiVirus Free Edition

Το Panda cloud Antivirus είναι το πρώτο cloud antivirus στην αγορά είναι ευκολόχρηστο, πανάλαφρο, σας εξασφαλίζει από όλους τους ιούς, φιλτράρει τα sites που επισκέπτεστε από κακόβουλα προγράμματα και σας ειδοποιεί για phishing sites.

Τα πάντα όλα!

http://www.cloudantivirus.com/en/

 

PC Tools AntiVirus Free Edition

 

Το PC Tools AV αναγνωρίζει και καταστρέφει Ιούς, Trojans και Worms και με την τεχνολογία  IntelliGuard™ προστατεύει τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο.

Αυτά είναι!  

http://www.pctools.com/free-antivirus/

  Tέλος, για τους πολύ ψαγμένους μπορείτε να δείτε ένα εκτενές συγκριτικό τεστ διαφόρων free antivirus εδώ! Αυτός ήταν ένας ενδεικτικός κατάλογος για free antivirus download. Κατοχύρωσε το δικό σου Domain και πάρε γρήγορο Web Hosting στις καλύτερες τιμές της αγοράς.