Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πως μεταφέρω .gr domain name στην DNHOST;

Για να την μεταφορά .GR domain στην dnHost θα πρέπει να έχετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του.

Η DNHOST μπορεί να φροντίσει να σταλεί ο κωδικός εξουσιοδότησης στο διαχειριστικό email του domain, αρκεί να μας στείλετε ένα email με το αίτημα σας.

Μόλις γίνει η αποστολή του κωδικού θα σας ενημερώσουμε σε ποιο email στάλθηκε (για λόγους απορρήτου, όχι ολόκληρο το email αλλά με τη μορφή kt***@***l.gr) ώστε να αναζητήσετε τον κωδικό, μιας και δε μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

Μεταφορά .GR domain name

Μόλις παραλάβετε τον κωδικό, συνδεθείτε στο λογ/σμό σας (αν είστε ήδη πελάτης μας), στο https://my.dnhost.gr με το email και τον κωδικό σας και να επιλέξετε Domains --> Μεταφορά --> Αλλαγή καταχωρητή.

Δηλώστε το domain name και τον κωδικό εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου για να γίνει στιγμιαία η μεταφορά .gr domain στο λογαριασμό σας. Η αλλαγή καταχωρητή είναι Δωρεάν και ολοκληρώνεται άμεσα!

Eφ΄όσον θέλετε να μεταφέρετε πάνω από 5 .gr domain names σας στην εταιρία μας, στείλτε μας μια λίστα με τα domain names σας και τους αντίστοιχους κωδικούς εξουσιοδότησης. Θα αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά .gr domain για λογαριασμό σας, χωρίς καμία επιβάρυνση!