Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή καταχωρητή domain name

Η αλλαγή καταχωρητή domain name, είναι η μεταφορά της διαχείρισης ενός ονόματος χώρου από έναν Καταχωρητή σε άλλο.

Μαζί με το domain name, μεταφέρονται στο νέο Καταχωρητή και όλα τα στοιχεία του (κάτοχος, λοιπές επαφές, ημ/νία λήξης κτλ).

Έχετε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής καταχωρητή για να κατοχυρώσετε ή να μεταφέρετε το domain name σας.

Δεν είστε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση ή την τιμολόγηση ή αν δε σας βολεύει κάτι στο σύστημα του καταχωρητή σας;

Μεταφέρετε τα domains σας στην DNHOST και απολαύστε χαμηλές τιμές, υψηλή ποιότητα διαχείρισης υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.  

Οδηγίες αλλαγής καταχωρητή domain

Επισκεφθείτε το site μας https://dnhost.gr και από το μενού επιλογών επιλέξτε DOMAIN ---> Μεταφορά domain

Μεταφορά domain στην dnhost (βήμα 1)

Στη σελίδα που θα σας ανοίξει, κάτω από το "Μεταφορά ενός domain" (ή αν έχετε περισσότερα, πατήστε στο "Μαζική μεταφορά domains") συμπληρώστε το domain name σας και τον κωδικό εξουσιοδότησής του και έπειτα στο "Μεταφορά domain".

Μεταφορά domain στην dnhost (βήμα 2)

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο (αν είστε νέος πελάτης).

Αν είστε ήδη πελάτης μας, μπορείτε και απλά να συνδεθείτε στο https://my.dnhost.gr με το email και τον κωδικό σας και να επιλέξετε Domains --> Μεταφορά --> Αλλαγή καταχωρητή

αλλαγή καταχωρητή domain name

Δώστε μεγάλη προσοχή στις "Οδηγίες για μεταφορά domain" που βρίσκονται στη σελίδα αυτή, καθώς και στις "Συχνές Ερωτήσεις για μεταφορά domain".  

Πληροφορίες για αλλαγή καταχωρητή domain name

Μεταφορά .GR domains: Γίνεται και ολοκληρώνεται άμεσα και δωρεάν, μόνο με τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain σου. Αν δεν τον έχεις ζήτα μας να σου τον στείλουμε.

Μεταφορά .COM domains (gTLD): Πάρε τον κωδικό εξουσιοδότησης (domain authorization code) του gTLD domain σου (από τον παλιό καταχωρητή σου). Kάνε την αίτηση μεταφοράς όπως παραπάνω και έγκρινέ την μέσω του επιβεβαιωτικού email που θα λάβεις. Τo domain μεταφέρεται και  παράλληλα ανανεώνεται για 1 έτος.

Μεταφορά .EU domains: Με τον κωδικό εξουσιοδότησης του .ΕU domain σου κάνεις την αίτηση μεταφοράς του. Το domain θα μεταφερθεί άμεσα και θα ανανεωθεί για 1 έτος.

Μεταφορά άλλων TLD's: Υποστηρίζουμε τη μεταφορά σχεδόν όλων των καταλήξεων domain, αρκεί να έχεις τον κωδικό εξουσιοδότησης του. Δεν είσαι σίγουρος αν το domain σου μπορεί να μεταφερθεί σε εμάς; Απλά ρώτησέ μας.