Μετάβαση στο περιεχόμενο

Domain WΗΟis για .gr .com .eu domains

Με τo domain WHOIS ή whois search μπορείς να ελέγξετε τα στοιχεία κατοχύρωσης ενός .GR, .COM, .EU, .NET κ.ο.κ. domain name.

Οι πληροφορίες που συνήθως εμφανίζονται είναι πότε κατοχυρώθηκε, πότε λήγει, ποιους name servers χρησιμοποιεί, σε ποιόν καταχωρητή βρίσκεται και συχνά, σε ποιον ανήκει το domain.

Domain WΗΟis: Ποια στοιχεία δείχνουν

  • Στα .GR domains, στα αποτελέσματα του domain WHOIS εμφανίζονται τα στοιχεία του καταχωρητή (πχ. dnhost.gr), ημερομηνία καταχώρησης/λήξης και οι  name servers του domain, αλλά όχι τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του ονόματος.
  • Στα .EU domains, το domain WHOIS εμφανίζει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη (αν είναι Οργανισμός ή Εταιρία) και του καταχωρητή, διαφορετικά εμφανίζεται μόνο το email του ιδιοκτήτη και τα στοιχεία του καταχωρητή.
  • Στα .COM, .NET, .ORG κτλ (από το 2018 και έπειτα λόγω GDPR) εμφανίζονται η ημερομηνία κατοχύρωσης & λήξης, η κατάσταση (πχ clientTransferProhibited) και οι name servers του domain, τα στοιχεία επικοινωνίας του Καταχωρητή (Registrar) του domain. Ενδέχεται (αλλά όχι απαραίτητα) να εμφανίζει και την περιοχή/χώρα (αν είναι ιδιώτης) ή την περιοχή και την επωνυμία (αν είναι οργανισμός/εταιρία) του κατόχου του.

Domain WHOis Servers

Μπορείς να ελέγξεις τα στοιχεία  μέσα από την εφαρμογή μας whois domain. Αφού γράψεις το domain που θέλεις να κάνεις whois στη συνέχεια πάτησε στην αναζήτηση.

Θα σου εμφανιστούν τα παρακάτω:
Domain Name: .............................
Registrar: ............................
Whois Server: .........................
Referral URL: ...........................