Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακατεύθυνση domain (domain forwarding)

H ανακατεύθυνση domain (domain forwarding) είναι μια υπηρεσία όπου ένα domain ανακατευθύνει τους επισκέπτες του σε ένα άλλο ιστότοπο. Το ίδιο δε φιλοξενεί ιστοσελίδες και περιεχόμενο σε δικό του πακέτο hosting. Η διαδικασία για να κάνετε domain forwarding αν έχετε ένα πακέτο hosting μαζί μας είναι απλή και δίνεται παρακάτω.

Δημιουργία νέας ανακατεύθυνσης

Για να ανακατευθύνετε ένα domain σε ένα άλλο domain (πχ https://target.com) ή σε μια άλλη διεύθυνση (πχ https://target.gr/url) στο Plesk, επιλέξτε Add domain > έπειτα > Frame Forwarding (ανακατεύθυνση με απόκρυψη προορισμού), ή > Standard Forwarding (απλή ανακατεύθυνση).

Αλλαγή από web hosting σε forwarding

Για να αλλάξετε ένα υπάρχον domain σε domain forwarder, από το Websites & Domains, κάντε κλικ στο Hosting Settings δίπλα στο domain που θέλετε να κάνετε την ανακατεύθυνση. Ανακατεύθυνση domain forwarding   Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Change δίπλα στο πεδίο τύπος φιλοξενίας και καθορίστε τα εξής: αλλαγή hosting σε domain forwarding Κάτω από το Hosting type, επιλέξτε την επιλογή Forwarding. αλλαγή hosting σε ανακατεύθυνση domain Στο πλαίσιο Destination address, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL στην οποία θέλετε να ανακατευθύνετε τους επισκέπτες. Στην ενότητα Forwarding type, επιλέξτε standard ή frame forwarding. αλλαγή hosting σε ανακατεύθυνση domain 2