Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πως να επιλέξω ένα "καλό" domain name;

Να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο κι εύκολο στην απομνημόνευση π.χ. ert.gr Να μη δημιουργεί αμφιβολίες για το πώς γράφεται ακόμα κι αν κάποιος το ακούσει μόνο και δεν το δεί γραμμένο, π.χ. ενώ το pyrosvestires.gr είναι καλό, το pyrasfaleies.gr θα δημιουργεί την απορία πώς γράφεται (pyrasfaleies ή pirasfalies ή pyrasfalies?).

Αν ένα όνομα αφήνει αμφιβολίες για τη σωστή γραφή του, φροντίστε να κατοχυρώσετε όλες τις εκδοχές του ονόματος pyrasfaleies.gr & pyrasfalies.gr & pirasfalies.gr & pirasfaleies.gr.

Μη λυπηθείτε μερικά € αν δεν θέλετε ο ανταγωνιστής σας να πάρει ένα παρόμοιο όνομα και να σας κλέβει επισκέπτες!

Προσπαθήστε να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης π.χ. festival-sponsors.gr ή πυροσβεστήρες.gr ή xondriki-epiplon.gr.

Καλό είναι το domain name, να είναι περιγραφικό του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας ή να αναφέρει τον διακριτικό τίτλο ή επωνυμία της επιχείρησής σας, πχ: το linux-host.gr καταλαβαίνουμε ότι αφορά ιστοσελίδα Παρόχου Φιλοξενίας σε Linux Server και το dnhost.gr καταλαβαίνουμε ότι είναι το site της εταιρίας dnHost. Κατοχύρωσε στη DNHOST το δικό σου "καλό" domain.