Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια sites δεν επιτρέπονται στο Shared hosting;

Υπάρχει ένας περιορισμός ως προς το τί επιτρέπουμε στο shared web hosting που παρέχουμε: Sites με πνευματικά κατοχυρωμένο υλικό, για το οποίο δεν έχετε δικαιώματα χρήσης/κτήσης ή διανομής.

Sites που εξυπηρετούν σκοπούς ανεβάσματος (upload), αποθήκευσης(archive) ή και εναπόθεσης προσωπικών αρχείων / αντιγράφων ασφαλείας (backup) / καθρεπτισμού (mirroring) / διαμοιρασμού(sharing) & διανομής (distribution) αρχείων. Sites που δημιουργήθηκαν με σκοπό να οδηγήσουν κίνηση σε ένα άλλο site.

H διάθεση/παραχώρηση των πόρων του hosting σας (δωρεάν ή επί πληρωμή) για χρήση από το κοινό.

Sites που προκαλούν πρόβλημα στους υπόλοιπους πελάτες: είτε υπερφορτώνουν το server είτε λόγω κενού ασφαλείας τους έχουν πέσει θύματα κακόβουλων χρηστών/hacking και στέλνουν DDOS attack σε άλλα sites ή φιλοξενούν phishing sites. Streaming sites, πορνογραφικά sites, affiliate sites, forum με διαμοιρασμό anime, video κ.α. ή sites με πειρατικές κόπιες ταινιών, μουσικών έργων, λογισμικού κ.α.

Τα παραπάνω sites θα διαγράφoνται άμεσα και χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Κι αν ένα site παραβεί τους Όρους Χρήσης σας;

Έχουμε διάφορους αποτελεσματικούς τρόπους για παρακολούθηση και επίβλεψη των δραστηριοτήτων των πελατών στον server.

Έτσι πχ αν εντοπίσουμε ένα site με αρχεία που δεν έχουν σχέση με το σκοπό του site (videos, mp3′s, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, e-books κλπ που δε χρησιμοποιούνται από το site και δε συνδέονται μέσω συνδέσμου html με καμία ιστοσελίδα του website και συνεπώς δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του site) ή είναι παράνομα (τραγούδια, ηλεκτρονικά αρχεία, οπτικό υλικό κλπ), τότε θα διαγράφουμε αυτά τα αρχεία.

Τα αρχεία θα διαγράφονται χωρίς προηγούμενη ενημέρωση (αλλά με email αφού γίνει η διαγραφή τους με σύσταση να μην επαναληφθεί η παραβίαση των Όρων Χρήσης μας) και χωρίς καμία υποχρέωση επαναφοράς των αρχείων αυτών από το backup μας.

Για πλήρη εικόνα των ιστοσελίδων και του περιεχομένου που δεν επιτρέπεται στους servers μας παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης των υπηρεσιών μας.