×

Αναμετάδοση ραδιοφωνικού σταθμού μέσω ίντερνετ

Η DNHOST σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις τη δική σου ζωντανή εκπομπή μέσω internet με την υπηρεσία της ζωντανής αναμετάδοσης ήχου (live broadcast).

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις εύκολα το δικό σου διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό (internet radio), μετατρέποντας οποιοδήποτε Dedicated server σε Shoutcast Streaming Server.

Διάλεξε ένα Radio Streaming Server

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Shoutcast

Shoutcast και συμβατότητα!

Η υπηρεσία βασίζεται στην κωδικοποίηση MPEG Layer 3 (γνωστό ως MP3) με δυνατότητα κατ' επιλογήν αναμετάδοσης (on demand streaming) ενώ είναι συμβατή και με την τεχνολογία AAC Plus. Η DNHOST προτείνει το Shoutcast επειδή είναι συμβατό με τους δημοφιλέστερους media players σήμερα!


To Shoutcast είναι Δωρεάν!

Το λογισμικό Shoutcast παρέχεται δωρεάν και εγκαθίσταται κατόπιν αιτήσεώς σας στο Dedicated server που έχετε. Η διαχείρισή του γίνεται εύκολα μέσα από το ενσωματωμένο web περιβάλλον ελέγχου.

Αν επιθυμείς ένα πιο προηγμένο περιβάλλον διαχείρισης μπορείς να μας ζητήσεις να σου εγκαταστήσουμε και τον πίνακα ελέγχου Centova Cast. Επικοινώνησε μαζί μας για να σε ενημερώσουμε για τιμές και εκδόσεις!

Προσοχή: Καθώς η εφαρμογή είναι ελεύθερης διανομής (freeware) η υποστήριξη που παρέχεται είναι σε επίπεδο "best effort".

Έτοιμος να ξεκινήσεις το internet radio σου;

Φτιάξε το δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό με έναν Dedicated Server!

Διάλεξε Radio Streaming Server