×

Έλα στην DNHOST & κέρδισε έως 6 μήνες δωρεάν Hosting

Μετέφερε τώρα το site/e-shop σου από τον παλιό σου πάροχο στην DNHOST και κέρδισε έως 6 μήνες δωρεάν φιλοξενίας σε όποιο πακέτο web hosting και semi-dedicated hosting επιλέξεις. Ετοιμάσου να δεις τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σου να απογειώνονται και γνώρισε μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης που είναι δίπλα σε κάθε σου βήμα.

Ταχύτατοι Χρόνοι Φόρτωσης

 • Η συνεργασία μας με το βραβευμένο ελληνικό Datacenter της Lamda Helix σου προσφέρει σύνδεση στο GR-IX δίκτυο και μειώνει της αρχική απόκριση της ιστοσελίδας σου 2 έως 3 φορές. Σε συνδυασμό με τον LiteSpeed Web Server και τις βελτιώσεις του caching plugin μπορείς να δεις τις επιδόσεις του site σου να απογειώνονται.

Managed Backup

 • Διατηρούμε backup σε επίπεδο ημέρα, βδομάδας και προσφέρουμε τη δυνατότητα να διατηρείς τα δικά σου backup για να είσαι πάντα σίγουρος πως τίποτα δε θα πάει στραβά στις αναβαθμίσεις και τις ενημερώσεις της ιστοσελίδας σου.

Κορυφαία Ασφάλεια & Antispam

 • Πραγματοποιούμε καθημερινά ελέγχους ασφαλείας σε όλα τα site που φιλοξενούνται στους server μας για να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και με επιτυχία κάθε προσπάθεια hacking ή προσθήκης κακόβουλου λογισμικού. Παράλληλα, το Antispam λογισμικό της Spam Experts ( Spam filter) προστατεύει όλα τα mailboxes από ενοχλητικά email.

Ελληνικό Support

 • Η ομάδα του support της DNHOST μιλάει τη γλώσσα σου και είναι πάντα έτοιμη να εξυπηρετήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά τα αιτήματα και τις απορίες σου.

99,96% Uptime

 • Οι server μας 20 χρόνια τώρα τεστάρονται σε καθημερινή βάση και φροντίζουμε το Site σου να είναι συνεχώς live και ταχύτατο.

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον πάροχό σου;

Μεγάλοι χρόνοι φόρτωσης

 • O πάροχος σου βρίσκεται στο εξωτερικό ή το δίκτυο του αργεί εξαιρετικά την ιστοσελίδα σου;

Υπερφορτωμένος Server

 • Η εταιρία που φιλοξενεί το site σου μοιράζει το server σε τόσους πελάτες που έχεις παρατηρήσει πτώση της απόδοσης του και των χρόνων φόρτωσης;

Συχνά Downtime

 • Αντιμετωπίζεις συχνά downtime της ιστοσελίδας σου και η επαναφορά της γίνεται με καθυστέρηση και έπειτα από δικό σου αίτημα;

Προβλήματα με Backup

 • Οι υπηρεσίες του παρόχου σου δεν περιλαμβάνουν αυτόματα ή managed backup και στις επαναφορές της ιστοσελίδας σας σου έχεις παρατηρήσει απώλεια δεδομένων ή σελίδες που έχουν εξαφανιστεί;

Ψιλά γράμματα στους Όρους Χρήσης

 • Έχεις παρατηρήσει πως οι όροι χρήσης εμφανίζονται ως δικαιολογία για την προβληματική παροχή των υπηρεσίων που αγόρασες;

Spamming & blacklist mail server

 • Έχεις κουραστεί με το συνεχές spamming των email σου και οι mail server σου έχουν μπει σε blacklist με ευθύνη του παρόχου σου;

Αναποτελεσματικό Αγγλόφωνο Support

 • Δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς αποτελεσματικά από τεχνικούς με σπαστά αγγλικά και το support δεν κάνει πότε το extra mile για να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να προτείνει αποτελεσματικές λύσεις;

Hacking & Malware στο site

 • Έχεις παρατηρήσει πως το Site σου είναι συνεχώς εκτεθειμένο σε hacking attacks και συχνά εντοπίζεται κακόβουλο λογισμικό (malware) στα αρχεία του, χωρίς να δίνεται άμεση λύση στο πρόβλημα;
Μεταφορά site από έμπειρους τεχνικούς!

Υπολόγισε τους δωρεάν μήνες hosting που θα κερδίσεις

Υπολόγισε γρήγορα και εύκολα τους δωρεάν μήνες που δικαιούσε με τη μεταφορά του hosting σου στην DNHOST. Οι δωρεάν μήνες hosting είναι όσοι και οι μήνες που απομένουν στο παλιό του πάροχο, με μέγιστο τους 6μήνες: αν απομένουν 3 μήνες, κάνουμε 3 μήνες δώρο, αν απομένουν 6 μήνες, κάνουμε δώρο 6 μήνες, αν μένουν 9 μήνες κάνουμε 6 μήνες δώρο.

 • Υπολογιστής Δωρεάν Μηνών Hosting

  Συμπλήρωσε την ημερομηνία λήξης του ενεργού πακέτου του παρόχου σου, για να μάθεις πόσους δωρεάν μήνες hosting θα κερδίσεις.

 • Υπολόγισε

Κέρδισε με τρία απλά βήματα

1

ΕΠΙΛΕΞΕ

Επίλεξε το πακέτο web hosting ή semi-dedicated hosting που ταιριάζει στις ανάγκες σου ή συμβουλεύσου τους Εξειδικευμένους Τεχνικούς μας για το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες και τους στόχους σου.

2

ΜΕΤΑΦΕΡΕ

Μετάφερε τα sites σου στο νέο πακέτο web hosting μόνος σου, με τον τεχνικό σου ή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μεταφοράς site που προσφέρουμε σε όλα μας τα πακέτα hosting!

3

ΚΕΡΔΙΣΕ

Στείλε μας την απόδειξη αγοράς/τιμολόγιο και το email με τα στοιχεία έναρξης/λήξης του παλιού πακέτου σου στο billing@dnhost.gr , για να κερδίσεις τους επιπλέον μήνες συνδρομής στο νέο πακέτο web hosting ή semi-dedicated hosting της DNHOST.