×

Διαχείριση hosting με το Plesk

Η διαχείριση της φιλοξενίας του domain σου, μόλις έγινε ευκολότερη!

Mε το Plesk μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις ρυθμίσεις του hosting, PHP, FTP, e-mail, DNS, αρχεία και βάσεις δεδομένων, access/error logs και στατιστικά του site σου.

Επίσης μπορείς να φτιάξεις και να διαχειριστείς μια προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα με δημοφιλείς εφαρμογές όπως WordPress, Joomla κτλ.

Πάρε το Plesk πακέτο σου
Plesk Panel

Χρησιμοποίησε το Plesk τώρα!

Δες πόσο απλή γίνεται η διαχείριση του hosting σου (αρχεία website, mySQL, email, FTP, στατιστικά) με τον πίνακα Plesk. Χρησιμοποίησε το Plesk εν δράσει και διαπίστωσε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων. (Διαθέσιμο σε λίγες μέρες)

Περιβάλλον εργασίας του Plesk

Πελάτηςυ
Περιβάλλον Πελάτη

Περιβάλλον Πελάτη

Στα πακέτα Shared & Reseller hosting, ο τελικός χρήστης (πελάτης της DNHOST ή του Μεταπωλητή) μπορεί να διαχειριστεί αυτόνομα τα domains του με το Plesk. Κάθε χρήστης email σε ένα domain, μπορεί να έχει αυτόνομη πρόσβαση στη διαχείριση του email λογ/σμού του.

Μεταπωλητής
Περιβάλλον Μεταπωλητή

Περιβάλλον Μεταπωλητή

Ο Μεταπωλητής hosting μπορεί να δηλώσει τους πελάτες του και να φτιάξει τα δικά του πακέτα υπηρεσιών στο Plesk. Oι πελάτες του Reseller, μπορούν να έχουν πρόσβαση στη διαχείριση των sites και των email τους.

Διαχειριστής
Περιβάλλον Διαχειριστή

Πολλαπλά πακέτα hosting σε έναν λογαριασμό!

Χρειάζεσαι διαχείριση πολλαπλών πακέτων φιλοξενίας μέσα από τον ίδιο λογαριασμό; Με τον πίνακα ελέγχου της DNHOST μπορείς να την έχεις! Διαχειρίσου πολλαπλά site χωρίς να κάνεις πολλές και διαφορετικά συνδέσεις.

Πλεονεκτήματα του Plesk

  • Ασφαλής λειτουργία

    Λειτουργεί σε περιβάλλον https:// (SSL κρυπτογράφησης 128bit) για μέγιστη ασφάλεια κι αναβαθμίζεται συχνά με τις τελευταίες ενημερώσεις λειτουργικότητας.

  • Εύκολο στη χρήστη

    Εύχρηστο, κατανοητό και ευέλικτο για εύκολη πλοήγηση από κάθε αρχάριο ή έμπειρο χρήστη, είτε είναι τελικός πελάτης, μεταπωλητής ή διαχειριστής server.

  • 3 επίπεδα πρόσβασης

    To Plesk παρέχει πρόσβαση σε τρεις τύπους χρηστών (Plesk users): Διαχειριστής, Μεταπωλητής, Πελάτης με ρυθμιζόμενα δικαιώματα και πρόσβαση.

Θέλεις τον καλύτερο πίνακα ελέγχου hosting;

Πλήρης έλεγχος της φιλοξενίας σου με το Plesk Panel.

Διάλεξε πακέτο φιλοξενίας με Plesk