×

Ολοκληρωμένη προστασία και αξιοπιστία

18 χρόνια τώρα, επενδύουμε σε μια πολυεπίπεδη πολιτική ασφάλειας, με τα πιο ισχυρά εργαλεία και τεχνικές, σχεδιασμένα ειδικά για περιβάλλοντα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Οι βέλτιστες πρακτικές και αυστηροί κανόνες ασφάλειας, οι διαρκείς αναβαθμίσεις, τα εξειδικευμένα λογισμικά προστασίας και η φυσική ασφάλεια στα κέντρα δεδομένων μας, εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την προστασία που αναζητάς.

Διάλεξε ένα πακέτο ασφαλούς web hosting
Πιστοποιημένοι μηχανικοί ασφαλείας!

Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό

Πέρα από τους δικούς μας τεχνικούς, μέσω εξωτερικών συνεργασιών μας, έχουμε άμεση πρόσβαση σε έμπειρους & πιστοποιημένους τεχνικούς για συνεργασία στην επίλυση οποιουδήποτε θέματος ασφαλείας παρουσιαστεί.

Εξαιρετικά ασφαλείς υπηρεσίες

 1. Συχνές αναβαθμίσεις

  Κάνουμε συχνότατες αναβαθμίσεις στο Λειτουργικό σύστημα και στις web υπηρεσίες που τρέχουν στους servers της (Linux, Plesk Panel, PHP, MySQL, Litespeed, .NET Framework κλπ).

 2. Πολυεπίπεδη ασφάλεια

  Έχουμε πολλαπλά επίπεδα περιμετρικής και εσωτερικής ασφαλείας (firewalls, anti-DDOS, IDS, αντισπάμ & anti malware συστήματα) από τις καλύτερες εταιρίες προστασίας στον κόσμο.

 3. Εκπαίδευση πελατών

  Με συχνά newsletters, τονίζουμε τη σημασία της ασφάλειας ώστε να γίνει συνήθεια η συχνή αναβάθμιση των web εφαρμογών τους (πχ WordPress, Joomla κτλ) και η χρήση δυνατών κωδικών.

Πως σε προστατεύουμε;

 • Προστασία από επιθέσεις DDOS

  Το δίκτυο μας προστατεύεται από ισχυρούς κανόνες περιμετρικής ασφαλείας σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες για μέγιστη προστασία από DDOS επιθέσεις.

 • Συνεχής κάλυψη Κενών Ασφαλείας

  Ενημερωνόμαστε καθημερινά για νέα κενά ασφαλείας και ευπάθειες (πχ Heartbleed, Shellshock κτλ) σε λογισμικά που χρησιμοποιούμε για να είμαστε πάντα καλυμμένοι κι ασφαλείς.

 • Hardware, Λογισμικό και Αναβαθμίσεις

  Όλα τα Λειτουργικά Συστήματα και Εφαρμογές που τρέχουν στις υπηρεσίες της DNHOST, εγκαθιστώνται με τις καλύτερες πρακτικές και δέχονται άμεσα τις διαθέσιμες ενημερώσεις για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

 • Προστασία από spam, ιούς & phishing

  Το cloud σύστημα mail server της SpamExperts που χρησιμοποιούμε, αποκλείει το 99,9% των ανεπιθύμητων, παραπλανητικών και μολυσμένων email για να έχεις μόνο τα email που χρειάζεσαι.

 • Προστασία από hackers & bots

  Το σύστημα περιμετρικής ασφάλειας μας, εντοπίζει και αποκλείει το 90% των προσπαθειών παραβίασης ιστότοπων από αυτοματοποιημένες επιθέσεις που προέρχονται από παραβιασμένους servers ή η/υ.

 • Προστασία συστήματος αρχείων

  Στους servers μας τρέχει το CloudLinux με LiteSpeed και Plesk (ή Virtuozzo με Plesk), τα οποία απομονώνουν το σύστημα αρχείων και τους χρήστες, έτσι ώστε να μην μπορεί να εισχωρήσει καμία εξωτερική απειλή.

 • SSD δίσκοι & Επώνυμοι servers

  Όλη η υποδομή μας στηρίζεται σε Intel SSD δίσκους και DELL servers, που σημαίνει πολύ λιγότερες πιθανότητες αστοχίας και υψηλότερη ασφάλεια κι αξιοπιστία.

 • Συνεχές R1Soft backup

  Παρέχουμε Συνεχή Προστασία Δεδομένων (Continuous Data Protection) σε όλη την ιδιόκτητη υποδομή μας με την κορυφαία λύση στον κόσμο για backup υπηρεσιών hosting, το R1Soft, ώστε να είμαστε σίγουροι για τα δεδομένα σας.

Ας δούμε με αριθμούς πόσο αποδοτικά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο hosting μας:

 • 99,9%

  λιγότερο spam

 • 90%

  λιγότερες μολύνσεις malware

 • 60%

  ταχύτεροι servers

Φιλοξένησε με ασφάλεια το website σου!

Μέγιστη ασφάλεια με κάθε πακέτο hosting/vps/dedicated server.

Διάλεξε το πακέτο Hosting σου