×

Ολοκληρωμένη προστασία και αξιοπιστία

24 χρόνια τώρα, επενδύουμε σε μια πολυεπίπεδη πολιτική ασφάλειας, με τα πιο ισχυρά εργαλεία και τεχνικές, σχεδιασμένα ειδικά για περιβάλλοντα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Οι βέλτιστες πρακτικές και αυστηροί κανόνες ασφάλειας, οι διαρκείς αναβαθμίσεις, τα εξειδικευμένα λογισμικά προστασίας και η φυσική ασφάλεια στα κέντρα δεδομένων μας, εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την προστασία που αναζητάς.

Διάλεξε ένα πακέτο ασφαλούς web hosting
Πιστοποιημένοι μηχανικοί ασφαλείας!

Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό

Πέρα από τους δικούς μας τεχνικούς, μέσω εξωτερικών συνεργασιών μας, έχουμε άμεση πρόσβαση σε έμπειρους & πιστοποιημένους τεχνικούς για συνεργασία στην επίλυση οποιουδήποτε θέματος ασφαλείας παρουσιαστεί.

Εξαιρετικά ασφαλείς υπηρεσίες

 1. Συχνές αναβαθμίσεις

  Κάνουμε συχνότατες αναβαθμίσεις στο Λειτουργικό σύστημα και στις web υπηρεσίες που τρέχουν στους servers της (Linux, Plesk Panel, PHP, MySQL, Litespeed, .NET Framework κλπ).

 2. Πολυεπίπεδη ασφάλεια

  Έχουμε πολλαπλά επίπεδα περιμετρικής και εσωτερικής ασφαλείας (firewalls, anti-DDOS, IDS, αντισπάμ & anti malware συστήματα) από τις καλύτερες εταιρίες προστασίας στον κόσμο.

 3. Εκπαίδευση πελατών

  Με συχνά newsletters, τονίζουμε τη σημασία της ασφάλειας ώστε να γίνει συνήθεια η συχνή αναβάθμιση των web εφαρμογών τους (πχ WordPress, Joomla κτλ) και η χρήση δυνατών κωδικών.

Πως σε προστατεύουμε;

 • Προστασία από επιθέσεις DDOS

  Το δίκτυο μας προστατεύεται από ισχυρούς κανόνες περιμετρικής ασφαλείας σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες για μέγιστη προστασία από DDOS επιθέσεις.

 • Συνεχής κάλυψη Κενών Ασφαλείας

  Ενημερωνόμαστε καθημερινά και καλύπτουμε άμεσα τα νέα κενά ασφαλείας (πχ Heartbleed, Shellshock κτλ) για να είμαστε πάντα καλυμμένοι κι ασφαλείς.

 • Hardware, Λογισμικό και Αναβαθμίσεις

  Οι servers, τα λειτουργικά και οι εφαρμογές που παρέχουμε, ρυθμίζονται με τις καλύτερες πρακτικές ασφάλειας και δέχονται άμεσα τις αναβαθμίσεις τους.

 • Προστασία από spam, ιούς & phishing

  Το cloud mail σύστημα μας κόβει το 99,9% εισερχόμενων κι εξερχόμενων ανεπιθύμητων, παραπλανητικών ή μολυσμένων email, για καθαρό inbox & 100% παραδοσιμότητα.

 • Προστασία από hackers & bots

  Το τριπλό σύστημα περιμετρικής ασφάλειας μας, αποκλείει το 90% των προσπαθειών παραβίασης ιστότοπων από αυτοματοποιημένες διαδικτυακές επιθέσεις.

 • Αφαίρεση ευπαθειών & malware

  Καθημερινά γίνεται αυτόματος έλεγχος και αποκατάσταση ευπαθειών σε εφαρμογές (Wordpress, Joomla κτλ) και έλεγχος/αφαίρεση κακόβουλου κώδικα.

 • Προστασία συστήματος αρχείων

  Είμαστε οι 1οι και οι μόνοι στην Ελλάδα που παρέχουμε CloudLinux (ή Virtuozzo), για πλήρη απομόνωση & περιορισμό του συστήματος αρχείων και των χρηστών του.

 • SSD δίσκοι & Επώνυμοι servers

  Όλη η υποδομή μας στηρίζεται σε Intel SSD δίσκους και DELL servers, που σημαίνει πολύ λιγότερες πιθανότητες αστοχίας και υψηλότερη ασφάλεια κι αξιοπιστία.

 • Συνεχές R1Soft backup

  Mε το R1Soft, την κορυφαία λύση για backup υπηρεσιών hosting, είμαστε σίγουροι για τα αρχεία σας παρέχοντας Συνεχή Προστασία Δεδομένων στην ιδιόκτητη υποδομή μας.

Ας δούμε με αριθμούς πόσο αποδοτικά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο hosting μας:

 • 99,9%

  λιγότερο spam

 • 90%

  λιγότερες μολύνσεις malware

 • 60%

  ταχύτεροι servers

Φιλοξένησε με ασφάλεια το website σου!

Μέγιστη ασφάλεια με κάθε πακέτο hosting/vps/dedicated server.

Διάλεξε το πακέτο Hosting σου