×

Ολοκληρωμένη προστασία και αξιοπιστία των servers μας

17 χρόνια τώρα, επενδύουμε και τηρούμε μια συνολική προσέγγιση στην ασφάλεια, με τα πιο ισχυρά εργαλεία και τεχνικές, σχεδιασμένα ειδικά για περιβάλλοντα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Από την εγκατάσταση πρόσθετων λογισμικών ασφάλειας, έως τη φυσική ασφάλεια στα κέντρα δεδομένων μας, τηρούμε μια πολυεπίπεδη προσέγγιση στην ασφάλεια, προσφέροντας σου την αξιοπιστία και την προστασία που αναζητάς.

Διάλεξε ένα πακέτο ασφαλούς web hosting

Εξαιρετικά ασφαλείς υπηρεσίες

  • Συχνές αναβαθμίσεις

    Κάνουμε συχνότατες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις τόσο σε επίπεδο Λειτουργικού όσο και στις web υπηρεσίες που τρέχουν στους servers της (Plesk Panel, PHP, MySQL, Litespeed, .NET Framework κλπ).

  • Πολυεπίπεδη ασφάλεια

    Έχουμε πολλαπλά επίπεδα περιμετρικής και εσωτερικής ασφαλείας (firewalls, anti-DDOS, IDS, anti Spam & anti malware συστήματα) από τις καλύτερες εταιρίες προστασίας web servers στον κόσμο.

  • Εκπαίδευση πελατών

    Με συχνά newsletters, τονίζουμε τη σημασία της ασφάλειας ώστε να γίνει συνήθεια η συχνή ενημέρωση των web εφαρμογών τους (πχ WordPress, Joomla κτλ) και η χρήση δυνατών κωδικών.

Πιστοποιημένοι μηχανικοί ασφαλείας!

Eξειδικευμένη & Πιστοποιημένη ασφάλεια

Πέρα από τους δικούς μας τεχνικούς, μέσω εξωτερικών συνεργασιών μας, έχουμε άμεση πρόσβαση σε έμπειρους & πιστοποιημένους τεχνικούς για συνεργασία στην επίλυση οποιουδήποτε θέματος ασφαλείας παρουσιαστεί.

Πως σε προστατεύουμε;

Προστασία από επιθέσεις DDOS

Το δίκτυο μας προστατεύεται από ισχυρούς κανόνες περιμετρικής ασφαλείας σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες για μέγιστη προστασία από DDOS επιθέσεις.


Συνεχής ενημέρωση για Κενά Ασφαλείας

Ενημερωνόμαστε καθημερινά για νέα κενά ασφαλείας και ευπάθειες σε λογισμικά που χρησιμοποιούμε (πχ Heartbleed, Shellshock κτλ) για να είμαστε πάντα καλυμμένοι κι ασφαλείς.


Hardware, Λογισμικό και Αναβαθμίσεις

Όλα τα Λειτουργικά Συστήματα και Εφαρμογές που τρέχουν για το hosting της DNHOST, εγκαθιστώνται με τις καλύτερες πρακτικές και δέχονται άμεσα τις διαθέσιμες ενημερώσεις για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.


Προστασία από spam, ιούς & phishing

Το αντισπάμ της SpamExperts αναγνωρίζει το 99.9% των ανεπιθύμητων email (διαφημιστικά, μολυσμένα, παραπλανητικά) και το απομονώνει, πριν φτάσει στο email σου και δεν επιτρέπει την αποστολή spam email αν ο η/υ σου μολυνθεί με κάποιο ιό!


Προστασία από hackers & bots

Το σύστημα περιμετρικής ασφάλειας μας, εντοπίζει και αποκλείει το 90% των προσπαθειών παραβίασης ιστότοπων από αυτοματοποιημένες επιθέσεις που προέρχονται από παραβιασμένους servers ή η/υ.


Προστασία συστήματος αρχείων

Στους servers μας τρέχει το Virtuozzo με Plesk ή CloudLinux με LiteSpeed και Plesk, τα οποία απομονώνουν το σύστημα αρχείων και τους χρήστες, έτσι ώστε να μην μπορεί να εισχωρήσει καμία εξωτερική απειλή.


SSD δίσκοι & Επώνυμοι servers

Όλη η υποδομή μας στηρίζεται σε SSD δίσκους και επώνυμα μηχανήματα, που σημαίνει πολύ λιγότερες πιθανότητες αστοχίας και υψηλότερη ασφάλεια κι αξιοπιστία.


Συνεχές R1Soft backup

Παρέχουμε Συνεχή Προστασία Δεδομένων (Continuous Data Protection) σε όλη την ιδιόκτητη υποδομή μας με την κορυφαία λύση στον κόσμο για backup υπηρεσιών hosting, το R1Soft, ώστε να είμαστε σίγουροι για τα δεδομένα σας.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τους πελάτες μας (μέσω email & social media) πως να κρατάνε το λογαριασμό φιλοξενίας τους ασφαλή!

Φιλοξένησε με ασφάλεια το website σου!

Μέγιστη ασφάλεια με κάθε πακέτο hosting/vps/dedicated server.

Διάλεξε το πακέτο Hosting σου