×
Βρες το δικό σου ευρωπαϊκό domain!

.eu & .ευ domain για 10 χρόνια με 19

Κατοχύρωσε σήμερα την κορυφαία κατάληξη domain για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και Ευρωπαίους πολίτες με μόνο 1,9€/έτος!
Η οικογένεια των ευρωπαϊκών TLD έχει ήδη ξεπεράσει τα 3.5 εκατομμύρια καταχωρημένα domains και η DNHOST σου προσφέρει την ευκαιρία να γίνεις μέλος της.
Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2019 θα έχεις την ευκαιρία να κατοχυρώσεις .eu & .ευ domain για 10 έτη με μόλις 19, δηλαδή 1,9€ το έτος!

Ακόμη Περισσότερα για Εσένα

  • Με κάθε νέα κατοχύρωση αποκτάς άμεσα δωρεάν Hosting & Email
  • Γρήγορη υποστήριξη μέσω e-mail, τηλέφωνου και live chat

Τα .eu & .ευ είναι η κατάληξη domain που εμπιστεύονται οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και ιδιώτες για την προβολή των δραστηριοτήτων ή των projects τους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.


Διάλεξε το ευρωπαικό domain της επιλογής σου και βρες την προσφορά στο καλάθι (cart) , επιλέγοντας τη χρονική περίοδο κατοχύρωσης 10 ετών.

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΤΟ

Οι τιμές δεν περιέχουν ΦΠΑ. Ρύθμιση ΦΠΑ


Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς

  • Η προσφορά κατοχύρωσης .eu & .ευ domain για 10 έτη με 19€ + ΦΠΑ ισχύει για υφιστάμενους και νέους πελάτες, για παραγγελίες που θα γίνουν από 10/12/2019 έως 19/12/2019.
  • Η τιμή προσφοράς ισχύει για νέες κατοχυρώσεις .eu & .ευ και για 10 έτη κατοχύρωσης.
  • Μετά το πέρας της δεκαετίας, τα .eu & .ευ domain ανανεώνονται με τις τιμές του τιμοκαταλόγου εκείνη τη χρονική περίοδο.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ανανεώσεις ή μεταφορές .eu & .ευ domains στην DNHOST.

Επιστροφή στις προσφορές