×

Αύξηση εμπιστοσύνης για περισσότερες πωλήσεις

Πράσινη Γραμμή Διευθύνσεων

Θα συνεργαζόσουν με κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι; Φυσικά και όχι. Η εμπιστοσύνη είναι εξαιρετικά σημαντική για μια εταιρία, όμως πώς εμπνέεται στον πελάτη, χωρίς φυσική επαφή με κάποιον εταιρικό εκπρόσωπο;

Η απάντηση είναι απλή: Με ένα EV SSL certificate!

Tο EV SSL προσφέρει το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ασφαλείας σε ένα site: το χαρακτηριστικό Λουκέτο Ασφαλείας στη Γραμμή Διεύθυνσης (URL), μαζί με την επωνυμία της εταιρίας σε όλους τους μεγάλους πλοηγούς (πχ Chrome, Firefox κτλ). Έτσι δίνεται το οπτικό ερέθισμα ότι το website είναι πιστοποιημένο και ασφαλές για συναλλαγές.

Το EV (Εκτεταμένη Επικύρωση) σημαίνει ότι έχει επαληθευτεί η ύπαρξη, νομιμότητα και λειτουργία της εταιρίας, μέσω μιας σχολαστικής διαδικασίας ελέγχων (διάρκειας 5-7 εργάσιμων ημερών) από έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο Οργανισμό (πχ Thawte, Comodo, Symantec).

Aπόκτησε ένα EV SSL
Πράσινη Γραμμή Διευθύνσεων

Καλύτερη κατάταξη στην Google (SEO)

Καλύτερη κατάταξη στην Google (SEO)

Από τις αρχές του 2017, η Google άρχισε να χαρακτηρίζει τις ιστοσελίδες χωρίς SSL σαν "Μη ασφαλείς" και να τις κατατάσσει χαμηλότερα στη μηχανή αναζήτησής της.

Οι ιστοσελίδες που δεν συμμορφώνονται με την πρωτοβουλία Certificate Transparency χαρακτηρίζονται από τον Chrome (και από τον Firefox) σαν επικίνδυνες και η πρόσβαση σε αυτές γίνεται κατόπιν της έγκρισης του χρήστη. Αυτό συμπεριλαμβάνει και ιστότοπους με κλεμμένα ή λάθος ρυθμισμένα πιστοποιητικά SSL.

Αν έχεις ιστοσελίδα, ειδικά αν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε το SSL είναι απολύτως απαραίτητο. Το EV SSL κρατάει τα στοιχεία των πελατών σου ασφαλή και τους εξασφαλίζει απόλυτα ότι συναλλάσσονται με μια διαπιστευμένη επιχείριση.

Aπόκτησε ένα EV SSL
Βελτίωσε τη θέση σου στην Google

Τα οφέλη του EV SSL συνεχίζονται

Περισσότερα οφέλη του EV SSL

Τα EV certificates παρέχουν :

  • Λουκέτο ασφαλείας & πλήρης επωνυμία της εταιρίας, πριν το https://
  • Το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης (256bit).
  • Δωρεάν καθημερινός έλεγχος για malware (σε κάποια EV SSL).
  • Δωρεάν έλεγχος για ευπάθειες και αναφορές με προτεινόμενες ενέργειες (σε κάποια EV SSL).
  • 99.9% συμβατότητα με browsers και συσκευές.
  • και πολλά άλλα

Tο EV SSL Certificate είναι o μόνος τρόπος για την απόκτηση και τη διατήρηση της online φερεγγυότητας που με τη σειρά της προσφέρει επιστροφή της επένδυσής σου (ROI): δε σταματά να δουλεύει ποτέ για σένα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σου, ώστε να κάνουν άφοβα αγορές από το site σου.

Aπόκτησε ένα EV SSL
Περισσότερα προνόμια των EV SSL