×
SSL Certificates

Τι είναι το SSL;

Τo SSL πιστοποιεί την ταυτότητά σου κατόπιν ελέγχων & προστατεύει τα δεδομένα των πελατών σου με ένα επίπεδο ισχυρής κρυπτογράφησης.

Όταν το website σου καλύπτεται από ένα SSL Certificate, οι πελάτες σου είναι ήσυχοι πως η ιστοσελίδα σου ανήκει και είναι νόμιμη και τα δεδομένα τους (προσωπικά στοιχεία, κωδικοί, πιστωτική κάρτα) δε θα υποκλαπούν.

Τι κερδίζεις με ένα SSL;

 • Προστασία δεδομένων & αξιοπιστία

  Προστατεύεις το website και τους επισκέπτες σου από κλοπή προσωπικών δεδομένων και πιστοποιείς ότι η εταιρία σου είναι νόμιμη κι ελεγμένη.

 • Αύξηση εγγραφών & πωλήσεων

  Εξασφαλίζοντας ότι είσαι νόμιμος και ότι τα δεδομένα των πελατών σου είναι ασφαλή, αυξάνεις τις εγγραφές και τις παραγγελίες στο site σου.

 • Υψηλότερη θέση στην Google

  Η Google αποκάλυψε ότι οι ιστοσελίδες σε ασφαλή σύνδεση (https://) θα έχουν προβάδισμα στα αποτελέσματα αναζήτησης, έναντι αντίστοιχων χωρίς SSL.

Eρωτήσεις για τα SSL Certificates

Γιατί είναι απαραίτητο το SSL;
Σύντομα όλες οι επικοινωνίες στο διαδίκτυο θα γίνονται με κρυπτογράφηση και ήδη Google, Mozilla κ.α. πιέζουν με κάθε μέσο (ενδείξεις κινδύνου στους browsers, χαμηλότερη κατάταξη στις αναζητήσεις) έτσι ώστε όλοι οι ιστότοποι να λειτουργούν σε HTTPS://, δηλαδή να έχουν SSL Certificate.
Τι είναι η κρυπτογράφηση δεδομένων;
Είναι η "μεταμφίεση" μιας πληροφορίας (αριθμός, κείμενο ή αρχείο) με έναν αλγόριθμο-κλειδί, έτσι ώστε να μην μπορεί να διαβαστεί από τρίτους, παρά μόνο από όποιον έχει το "κλειδί" της κρυπτογράφησης (encryption key).
Ποιος και πότε εκδίδει τα SSL Πιστοποιητικά;
Το SSL είναι μια ηλεκτρονική βεβαίωση που εκδίδεται (κατόπιν ελέγχων) από ανεξάρτητους και φερέγγυους οργανισμούς (Certificate Authorities) παγκοσμίου κύρους, που είναι εταιρίες σαν την Symantec, την Thawte και την Comodo. Τα DV SSL (Επικύρωσης Domain) συνήθως απαιτούν 5-10 λεπτά, τα OV SSL (Επικύρωσης Οργανισμού) απαιτούν 1-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ τα EV SSL (Εκτεταμένης Επικύρωσης) σε 10-15 μέρες.
Πως θα ξέρουν οι πελάτες μου ότι έχω SSL;
Όταν ένας επισκέπτης μπαίνει σε μια ιστοσελίδα με SSL, βλέπει ένα εικονίδιο λουκέτου στη γραμμή διευθύνσεων του Πλοηγού του, καθώς και το πρόθεμα https:// στη διεύθυνση του URL. Επίσης (ανάλογα με τον τύπο του SSL) εμφανίζονται στατικά ή δυναμικά Λογότυπα και Σφραγίδες Εμπιστοσύνης, που τονίζουν ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής. Τα EV SSL εμφανίζουν μια πράσινη γραμμή στο browser, μαζί με τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησης. Μάθε περισσότερα για τα EV SSL.
Που διαφέρουν οι πιστοποιήσεις DV, OV & EV;
Τα DV, OV και EV SSL, διαφέρουν στον βαθμό επικύρωσης που προσφέρουν, άρα και στον βαθμό εμπιστοσύνης που θα εμπνέει ο ιστότοπος με το SSL στους επισκέπτες του.
 • Domain Validation (DV): Πιστοποιείται η κυριότητα του domain name από τον κάτοχο του SSL.
 • Οrganization Validation (OV): Επικυρώνεται η κυριότητα του domain καθώς και η επωνυμία και η έδρα του Οργανισμού.
 • Extended Validation (EV): Βεβαιώνεται η κυριότητα του domain, η έδρα, η επωνυμία, η φυσική ύπαρξη, η νομιμότητα και η λειτουργία του του Οργανισμού καθώς και το ότι ο ίδιος αιτήθηκε την έκδοση του SSL.
Σε τι διαφέρουν τα Wildcard και SAN/UCC SSL;
To Wildcard (μπαλαντέρ) SSL καλύπτει ένα domain και όλα τα δευτερεύοντα ονόματα του (subdomains), πχ: www.dnhost.gr και blog.dnhost.gr, domains.dnhost.gr κτλ. Το UCC (SAN) SSL καλύπτει διαφορετικά domains και host names, πχ domain1.gr, domainx.com, mail.newdomain.net, www.dom.gr κτλ.
Πως θα εγκαταστήσω το SSL στο domain μου;
Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης SSL στο Plesk. Αλλιώς, κατά την παραγγελία του SSL επίλεξε Υπηρεσία Εγκατάστασης SSL και θα αναλάβουμε εμείς την εγκατάσταση του SSL στο domain σου!

Έτοιμος να ασφαλίσεις το site σου;

Με ένα SSL Certificate αυξάνεται δραματικά η εμπιστοσύνη & οι πωλήσεις/conversions στο site σου.

Επίλεξε ένα SSL τώρα

Το καλάθι σου είναι άδειο

Αγόρασε ένα domain name, πακέτο hosting ή ένα ssl πιστοποιητικό στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Το dnhost.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

ΑΠΟΔΟΧΗ